Hétfőn indul Nádai Anikó új műsora, az Anikó #Show

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
Anikó #Show Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Való Világ 8. szériája és a Farm című műsor után újabb lehetőséget kap Nádai Anikó: a Mónika show-hoz hasonló kibeszélő műsor háziasszonya lesz.

Néhány héttel ezelőtt derült ki, hogy az RTL újraéleszti Erdélyi Mónika egykori nagysikerű műsorát, ám már nem a kibeszélő műsorok nagyasszonyával, hanem a Való Világból megismert Nádai Anikóval.

Nádai Anikó interjú 2016.07. Fotó: Hirling Bálint - Origo

Az Anikó #Show hétfőn indul útjára, amit a sztármami már izgatottan vár. Elmondása szerint nagyon izgul és reméli, a nézők jó szívvel fogadják őt. Nem alaptalan az izgalom, hiszen annak idején a Farm című műsor és a Való Világ 8. szériája miatt nagyon kikezdték Anikót. Azzal vádolták, hogy affektál, nyávog és nem tud rendesen beszélni. Nádai akkor nem viselte jól a kritikákat, reméljük azóta megedződött illetve kellő gyakorlatot szerzett és nem kell hasonló kommentektől tartania.

Íme egy kis ízelítő a műsorból:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.