A gyönyörű színésznők, vagy épp énekesnők lélegzetelállítóak, ki gondolná, hogy gyermekeik még őket is felülmúlják. Pedig van rá példa, nem is egy! Íme, azok a csodás sztárok, akiknek lányai sokkal dögösebbek, mint ők! Náluk aztán igaz lehet az a mondás, hogy nézd meg az anyját, vedd e la lányát!

Lisa Marie Presley - Riley Keough  

Lisa Marie Presley és Riley KeoughForrás: AFP

Lisa Marie Presley sem panaszkodhat, hiszen az ő arcvonásai is rendkívül különlegesek, de a lánya magasan túlszárnyalja őt.  Riley Keough egyszerűen gyönyörű, és ha úgy halad a pályafutása, ahogy eddig, egyre többször találkozhatunk vele. Ő ugyanis színésznőként próbál érvényesülni.

 

Andie MacDowell - Rainey és Margaret Qualley  

Andie MacDowell lányaival, Rainey és Margaret Qualley-velForrás: AFP/Jonathan Leibson

Ma is rengetegszer találkozhatunk reklámokban Andie MacDowell modellel, ugyan nem volt soha egy igazi szexszimbólum, gyönyörű haja és őszinte arca miatt sokaknak lett a kedvence. Lányai viszont magasan fölötte járnak, Rainey és Margaret kék szemeikkel egyszerűen elvarázsolják az embereket!

 

Goldie Hawn - Kate Hudson  

Kate Hudson és Goldie HawnForrás: Miguel Medina / AFP

Az egyik leghíresebb anya-lánya páros Goldie Hawn és Kate Hudson. Mindketten színésznőként érvényesültek, és egy időre mindketten el is tűntek a filmiparból. Bár a mama most épp visszatért egy komédiában, ő többnyire már pihenni szokott. Fiatalon nagyon sok férfi vágyálma volt ő, de talán lánya még sokkal többeké!

 

Heather Locklear - Ava Sambora  

Heather Locklear és Ava SamboraForrás: Jason Merritt / Getty Images North America / AFP

Heather Locklear igazi szexszimbólum volt, főleg akkor, amikor elkezdte szerepét a Melrose Place-ben. A sorozat hatalmas népszerűséget hozott neki, de már kevésbé van jelen a tévézés és  a filmezés világában. Heather még most is gyönyörű, elképesztő, hogy lánya még nála is szebb. Ava még nem lépett anyukája nyomdokaiba, de sosem lehet tudni...

 

Kim Basinger - Ireland Baldwin  

Kim Basinger és Ireland BaldwinForrás: Treats magazine

Kim Basingert mindenki ismeri, és kivétel nélkül mindenki rajong érte! A gyönyörű színésznőnek nemcsak a kinézete elképszető, hanem a tehetsége is, lánya már most olyan gyönyörű, mint ő. Ireland Baldwin még csak 21 éves, de még simán túlszárnyalhatja anyukáját.