Sztárcsemeték, akik dögösebbek, mint a szüleik

Forrás: Treats magazine -
szülő dögös sztár gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű színésznők, vagy épp énekesnők lélegzetelállítóak, ki gondolná, hogy gyermekeik még őket is felülmúlják. Pedig van rá példa, nem is egy! Íme, azok a csodás sztárok, akiknek lányai sokkal dögösebbek, mint ők! Náluk aztán igaz lehet az a mondás, hogy nézd meg az anyját, vedd e la lányát!

Lisa Marie Presley - Riley Keough

Lisa Marie Presley és Riley Keough Forrás: AFP

Lisa Marie Presley sem panaszkodhat, hiszen az ő arcvonásai is rendkívül különlegesek, de a lánya magasan túlszárnyalja őt. Riley Keough egyszerűen gyönyörű, és ha úgy halad a pályafutása, ahogy eddig, egyre többször találkozhatunk vele. Ő ugyanis színésznőként próbál érvényesülni.

Andie MacDowell - Rainey és Margaret Qualley

Andie MacDowell lányaival, Rainey és Margaret Qualley-vel Forrás: AFP/Jonathan Leibson

Ma is rengetegszer találkozhatunk reklámokban Andie MacDowell modellel, ugyan nem volt soha egy igazi szexszimbólum, gyönyörű haja és őszinte arca miatt sokaknak lett a kedvence. Lányai viszont magasan fölötte járnak, Rainey és Margaret kék szemeikkel egyszerűen elvarázsolják az embereket!

Goldie Hawn - Kate Hudson

Kate Hudson és Goldie Hawn Forrás: Miguel Medina / AFP

Az egyik leghíresebb anya-lánya páros Goldie Hawn és Kate Hudson. Mindketten színésznőként érvényesültek, és egy időre mindketten el is tűntek a filmiparból. Bár a mama most épp visszatért egy komédiában, ő többnyire már pihenni szokott. Fiatalon nagyon sok férfi vágyálma volt ő, de talán lánya még sokkal többeké!

Heather Locklear - Ava Sambora

Heather Locklear és Ava Sambora Forrás: Jason Merritt / Getty Images North America / AFP

Heather Locklear igazi szexszimbólum volt, főleg akkor, amikor elkezdte szerepét a Melrose Place-ben. A sorozat hatalmas népszerűséget hozott neki, de már kevésbé van jelen a tévézés és a filmezés világában. Heather még most is gyönyörű, elképesztő, hogy lánya még nála is szebb. Ava még nem lépett anyukája nyomdokaiba, de sosem lehet tudni...

Kim Basinger - Ireland Baldwin

Kim Basinger és Ireland Baldwin Forrás: Treats magazine

Kim Basingert mindenki ismeri, és kivétel nélkül mindenki rajong érte! A gyönyörű színésznőnek nemcsak a kinézete elképszető, hanem a tehetsége is, lánya már most olyan gyönyörű, mint ő. Ireland Baldwin még csak 21 éves, de még simán túlszárnyalhatja anyukáját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.