Nem mindennapi élményéről mesélt Bangó Margit. Amikor közölték vele az édesanyja halálát, már tisztában volt a tragikus hírrel. 

Bangó Margit egy mélyen vallálos családból származik, ezért nem is nagyon foglalkozik spiritualitással vagy ezotériával. De azt bevallotta, hogy bizony az ő életében is volt olyan élmény, amire nem talált logikus magyarázatot. 

A Kossuth-díjas énekesnő elmesélte, hogy az édesanyja és közte nagyon szoros volt a viszony, olyan lelki kötődés, amin semmi nem tud változtatni. De ennek ellenére meglepődött, mikor édesanyja szelleme meglátogatta őt Londonban:

Bangó Margit a földöntúli élményéről meséltForrás: Facebook/Bangó Margit

"Londonban dolgoztam hónapok óta, és mivel akkoriban nem volt még mobiltelefon és internet, nem tudtam érintkezni a családommal. Egy éjjel különös álmot láttam: imádott édesanyám talpig fekete ruhában, akárcsak egy angyal, a nyitott ablakon keresztül a szobámba szállt, majd megállt az ágyam mellett, lehajolt hozzám és megcsókolta az arcomat. Éreztem a bőre melegét és a ruhája finom szappanillatát" 

Másnap éppen munkába indult, mikor szembetalálkozott a postással, aki táviratot nyújtott át neki. Margit azonban már tudta, hogy az édesanyja halálhíre lesz a levélben - írta meg a hot! Magazin.