Zalatnay Cini baleseti ügye még nem zárult le: angol cég fizethet neki

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Zalatnay Cini angol baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint hat hónapja szenvedett balesetet Zalatnay Cini, és még most sem épült fel teljesen Ügyét a bevásárlóközponttal még nem zárult le, lehet, hogy a pláza londoni anyavállalatával jutnak majd egyezségre.

Zalatnay Cini megcsúszott egy bevásárlóközpont lépcsőjén, ami miatt bordatörést szenvedett. Sok fellépését le kellett mondania, ezért pénzt követelt a bevásárlóközponttól. Egyelőre még nem sikerült megegyezniük, de szerencsére már énekelni tud.

Zalatnay Sarolta még nem egyezett meg a bevásárlóközponttal Fotó: Margitay Klára/Life.hu

De nincs már légszomjam, tudok énekelni, csak néha még fáj a hátam"

Borsnak

A Rádió 1 és Sebestyén Balázsék nem adják fel http://www.life.hu/sztarok/20170706-sebestyen-balazsek-tovabb-harcolnak-a-jogaikert.htmlHiába hihettük azt, hogy az ügy lezárult és döntés született, most kiderült, hogy még koránt sincs vége a jogi tortúrának. Balázsék tovább harcolnak a jogaikért. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoÚgy tűnik Kozso nem ússza meg szárazon az áramlopásthttp://www.life.hu/sztarok/20170706-tovabbra-is-aramlopassal-gyanusitjak-kozsot.htmlHiába minden próbálkozás, úgy tűnik az áramlopás vádját már nem tudja magáról lemosni a híres énekes. TV + Sztárok--Steiner Kristófot átverték: a nevével fémjelzett vegán foodtruck húst kezdett árulnihttp://www.life.hu/sztarok/20170706-steiner-kristofot-atvertek-hust-kezdtek-arulni-a-nevevel-femjelzett-kocsibol.htmlSteiner Kristóf nagy örömmel adta nevét egy kisbuszhoz, hogy saját receptjei alapján vegán kajákat áruljanak egy udvarból minden nap. A történet azonban felháborító véget ért, ezért fakadt ki Facebook-oldalán Kristóf. TV + SztárokOrigoLányával tölti a nyarat Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20170706-bereczki-zoltan-a-lanyaval-tolti-a-nyarat.htmlBereczki Zoltán nem panaszkodhat, egyetlen szabad perce nincs. Nyáron is nagyon sokat dolgozik, de egyvalakire szorít majd időt: a lányával mindenképpen elmegy nyaralni. TV + Sztárok--Édesanyja szelleme látogatta meg Bangó Margitot http://www.life.hu/sztarok/20170706-edesanyja-szelleme-latogatta-meg-az-enekesnot.htmlNem mindennapi élményéről mesélt Bangó Margit. Amikor közölték vele az édesanyja halálát, már tisztában volt a tragikus hírrel. TV + Sztárok--Közös fotót posztolt szerelmével ByeAlexhttp://www.life.hu/sztarok/20170706-byealex-es-a-szerelme-kozos-fotot-posztolt.htmlKözösségi oldalán mutatta meg szerelmét a híres magyar énekes. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.