Több mint hat hónapja szenvedett balesetet Zalatnay Cini, és még most sem épült fel teljesen Ügyét a bevásárlóközponttal még nem zárult le, lehet, hogy a pláza londoni anyavállalatával jutnak majd egyezségre.

Zalatnay Cini megcsúszott egy bevásárlóközpont lépcsőjén, ami miatt bordatörést szenvedett. Sok fellépését le kellett mondania, ezért pénzt követelt a bevásárlóközponttól. Egyelőre még nem sikerült megegyezniük, de szerencsére már énekelni tud. 

Zalatnay Sarolta még nem egyezett meg a bevásárlóközponttalFotó: Margitay Klára/Life.hu

"Rengeteget, szerencsére minden hétvégén van fellépésem. Voltam már idén nyáron Szlovákiában, megyek még Erdélybe is. Egészen szeptember közepéig be vagyok táblázva. Mindig sokan vannak, főként az ilyen szabadtéri rendezvényeken, és azért is különösen örülök a felkéréseknek, mert a bordatörésem miatt sokat le kellett mondanunk (...) De nincs már légszomjam, tudok énekelni, csak néha még fáj a hátam" - mondta a Borsnak Cini, aki hozzátette, már nem akar bíróságra járni. "Megmondom őszintén, én már nem akarok bíróságra járni, de a koncertszervezőm viszi az ügyet. Nemcsak nekem, nekik is jelentős anyagi kiesés volt, hogy hat hétig nem tudtam fellépni. Megbíztak egy ügyvédet azzal, hogy próbáljon meg békés úton megegyezni. Ez nem sikerült, viszont Niki lányom felvette a kapcsolatot a pláza londoni anyavállalatával. Azt írták vissza, hogy szívesen tárgyalnának, úgyhogy én még mindig abban bízom, hogy nem kell bíróságra menni, a cég ugyanis, ami engem foglalkoztat, nem fogja annyiban hagyni" - mondta Cini.