Megvertek egy lányt Budapesten az 1-es villamoson

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
erőszak villamos brutalitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerda délután a Puskás Ferenc Stadion megállónál támadt rá egy pár Kingára az 1-es villamoson.

Először a a pár női tagja szólt be Kingának: "jobb lesz, ha arrébb mész". Majd ahogy elmentek mellette teljes erőből nekimentek - írja a Bors. Majd férfi visszalépett és teljes erőből arcon ütötte a lányt, a haját tépték, karmolták. A lányt a barátnője és egy férfi próbálta megvédeni, amíg nem jött egy megálló, ahol le tudott szállni.

Kinga feljelentést tett a támadói ellen a segítségére siető férfinak pedig egy nyilvános Facebook-posztban köszönte meg a segítségét - számol be a napilap.

Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Tovább tombol a kánikulahttp://www.life.hu/news/20170804-tovabb-tombol-a-kanikula-idojaras.htmlAz előrejelzések szerint a hétvégén fokozódik a kánikula. Csütörtökön megdőlt a hajnali melegrekord, a János-hegyen 25,1 fokot mértek. Enyhülésre csak a jövő hét közepén számíthatunk.NewsFotó: Polyák Attila - OrigoSokan kórházba kerültek, többen meghaltak a hőség miatt Japánbanhttp://www.life.hu/news/20170801-sokan-korhazba-kerultek-tobben-meghaltak-a-hoseg-miatt-japanban.htmlA rendkívüli meleg miatt nyolc ember meghalt, és legalább 5315 ember került hőgutával kórházba Japánban - közölte kedden a helyi katasztrófavédelem feladatait is ellátó tűzoltóság. NewsThinkstockSzexrabszolgát tartott egy amerikai diplomata házaspárhttp://www.life.hu/news/20170801-szexrabszolgat-tartott-jemenben-egy-amerikai-diplomata-hazaspar-1.htmlBűnösnek talált hétfőn az esküdtszék az Egyesült Államokban egy volt amerikai diplomatát, mert néhai férjével együtt szexrabszolgaként tartották fogva etiópiai házvezetőnőjüket.News--Jön a kánikula, 40 fok is lehethttp://www.life.hu/news/20170730-idojaras-jon-a-kanikula-40-fok-is-lehet.htmlAz előrejelzések szerint a nyár legforróbb napjai jönnek. News--Csúszdázás közben halt meg egy férfi a budapesti aquaparkbanhttp://www.life.hu/news/20170726-csuszdazas-kozben-halt-meg-egy-ferfi-a-budapesti-aquaparkba.htmlMeghalt egy 60 év körüli férfi az egyik budapesti aquaparkban. A Kamikaze csúszdáról rugaszkodott el, ám út közben eszméletét vesztette. NewsA kánikula még várat magára, sok esőre számíthatunkhttp://www.life.hu/news/20170726-a-kanikula-meg-varat-magara-sok-esore-szamithatunk.htmlBár a kánikula utáni lehűlésnek a legtöbben örültünk, azért nem pont erre számítottunk. A nap azért kisüthetne, de helyette inkább esőt várhatunk. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.