Éjjel nappal Budapest börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fogházba került az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja hetekkel ezelőtt, a hónap végén engedhetik ki a férfit.

Az RTL Klub sorozatának egykori sztárja fogházba került, jelenleg is a rácsok mögött van. A Blikk információi szerint H.M. a hónap végén szabadulhat, jó pár héttel a bevonulása után. A lap állítása szerint az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője azért kapott ilyen büntetést, mert nem fizette a gyerektartást.

Rács mögé került az Éjjel-Nappal Budapest sztárja Forrás: Thinkstock

Ezért a bíróság közmunkára ítélte, de H.M. nem jelent meg, és nem végezte el a rá kirótt feladatot. Ilyenkor dönthetnek úgy, hogy elzárják az illetőt, ezt a határozatot hozták meg az ő esetében is, így

fogházba zárták a férfit, aki egy ideig állandó szereplőnek számított az Éjjel-Nappal Budapestben:

Joe egyik motoros haverját alakította. A szakértő szerint egyébként könnyen rács mögé kerülhet bárki, ha nem fizet gyerektartást. "Az igazságszolgáltatás alapvető célja, hogy az illető teljesítse az elmaradt tartásösszeget. Ha az alany a felfüggesztett szabadságvesztés próbaideje alatt sem törleszt, elzárásra számíthat" - mondta a lapnak dr. Kamarás Péter ügyvéd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.