Klapka György lánya elárulta, mire költ a megörökölt vagyonból

Fotó: Nagy Attila [origo] -
Klapka György Klapka Sandy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hagyatéki tárgyalások lezárulta után mindenki megkaptak Klapka György vagyonából azt, ami megilleti. Klapka Sandy azt is elárulta, hogy ő mire költ a tetemes összegből!

Klapka György halála után nagy kérdés volt, hogy ki veszi majd át az üzletet, és az is, hogyan fogják felosztani az Aranyember hagyatékát. Az örökösök szépen, csendben, veszekedések nélkül állapodtak meg végül mindenben: mindenki megkapta az őt megillető összeget, a cég irányítása pedig Klapka Sandy kezébe került. Az is kiderült, hogy ő mire költ a vagyonból: egy utazás lesz az első!

Klapka György először egy utazásra költ Fotó: Nagy Attila [origo]

Tudom, hogy elég költséges kijutni,

Ripostnak"Most közeledünk ahhoz az állapothoz, hogy már nem lesz annyi küzdelem. Hamarosan kitisztul a kép, és akkor lehet szó ilyen jellegű utazásokról is"

Danny Blue szakításáról vallott: meglepetésként érte a véghttp://www.life.hu/sztarok/20170828-danny-blue-szakitasarol-vallott.htmlDanny Blue is túl van már pár szerelmen, de egy igazán mély nyomot hagyott benne. A szakítás ugyanis meglepő és fájdalmas volt. TV + SztárokOrigoAz amerikaiak imádják Mariska Hargitay férjét, Peter Hermann-thttp://www.life.hu/sztarok/20170828-az-amerikaiak-imadjak-mariska-hargitay-ferjet.htmlAz amerikaiak felfedezték maguknak Mariska Hargitay férjét, és most azon gondolkoznak, hogy nem vették észre eddig. Peter Hermann ugyanis szívdöglesztő! TV + Sztárok--Nyomozást rendelt el az ügyészség Ungár Anikó ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20170828-nyomoznak-ungar-aniko-ugyeben.htmlUngár Anikó bűvésznő másfél évvel ezelőtt, hátulról ütközött bele egy autóba a XIII. kerületben. A nyomozás szerint felmerült, hogy segítségnyújtás helyett elhajtott a helyszínről. TV + SztárokOrigoVisszatér a Barátok köztbe Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20170828-visszater-a-baratok-koztbe-is-rekasi-karoly.htmlKét évvel a balesete után, a képernyőre is visszatérhet Rékasi Károly. A Barátok köztben, már tervezik Bartha Zsolt történetének folytatását. TV + Sztárok--Adásban mutatta meg nemi szervét Pumped Gabo (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170827-adasban-mutatta-meg-nemi-szervet-pumped-gabo-pumpedek.htmlA Pumpedék második, nyári évada még durvább, mint az első volt. A sorozat következő epizódjában, hétfőn Gabo még a péniszét is megmutatja.TV + Sztárok--Balázs Klári luxusautója miatt lett közellenséghttp://www.life.hu/sztarok/20170827-luxusautoja-miatt-lett-kozellenseg-balazs-klari.htmlDrága autója miatt már többször tettek megjegyzést Korda György feleségére, Balázs Klárira. A hot! magazinban válaszolt a támadóknak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.