Nyomozást rendelt el az ügyészség Ungár Anikó ügyében

Forrás: Bársony Klinika, Facebook/Ungár Anikó -
Ungár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ungár Anikó bűvésznő másfél évvel ezelőtt, hátulról ütközött bele egy autóba a XIII. kerületben. A nyomozás szerint felmerült, hogy segítségnyújtás helyett elhajtott a helyszínről.

Segítség elmulasztásának vétségével gyanúsítja a XIII. kerületi Rendőrkapitányság Ungár Anikót. A baleset 2016 februárjában történt, amikor Ungár a Tátra utcában hátulról egy Opelnek ütközött. Majd úgy próbálta kikerülni a kocsit, hogy közben ismét nekikoccant - állítja a Bors.

Forrás: Facebook/Ungár Anikó

A rendőrségi dokumentumok szerint a híresség érzékelte az ütközést, de nem állt félre, hogy egyeztessen a másik sofőrrel, továbbhajtott. A másik sofőr a Jászai Mari téren érte utol, de Ungár a zöld jelzésre gázt adott, és újfent elindult. A zsaruk decemberben megszüntették a nyomozást, de a másik fél panasszal élt, aminek a VI. és VII. kerületi ügyészség helyt adott, és a nyomozás lefolytatására utasította a rendőrséget.

Ungár azzal védekezik, hogy a másik kocsiból kiszálló férfi integetéséből ő azt szűrte le, hogy minden rendben van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.