A várpalotai körhintabaleset egyik sérültje életveszélyes állapotban van

Forrás: Facebook -
Várpalota
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A várpalotai hintabaleset egyik sérültje életveszélyes állapotban van - közölte az M1 aktuális csatorna vasárnap délelőtt. Az MTI által idézett beszámoló szerint a Hunyadi Mátyás téren felállított hidraulikus szerkezet szombaton, működés közben szétesett. Többen megsérültek, volt, aki a hintából kiesett.

A helyszínről négy sérültet - egy férfit, egy nőt és két tizenévest - a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházba vittek. A férfi koponyasérülést szenvedett. Őt vasárnap mentőhelikopterrel átszállították a győri Petz Aladár Kórházba. Az egyik gyermek nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, de az állapota stabil. A másik két sérült ambuláns ellátás után elhagyhatta a kórházat. Az M1 közlése szerint a lezárt területen vasárnap délelőtt is tartott a vizsgálat. Megkezdődött a 30 méter magas, nyolc személyes szerkezet elbontása.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szombat este közölte, hogy a baleset miatt foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen.

Forrás: Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.