Szétesett egy vidámparki játék Várpalotán: súlyos sérültek is vannak

Várpalota
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szétesett egy vidámparki játék Várpalotán szombat este - tájékoztatott az MTI. Többen meg is sérültek. 

Egy meghibásodott vidámparki játék miatt sérültek meg többen Várpalotán. A berendezés egy része szétesett, az első hírek szerint öten sérültek meg emiatt, ketten súlyosan, hárman könnyebben.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint műszaki hiba miatt eltört egy körhinta, és többen kiestek belőle. A helyszínre a pétfürdői hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a sérültek mozgatásában is segédkeztek.

Forrás: Facebook

Menstruációja miatt aláztak meg egy kislányt: öngyilkos letthttp://www.life.hu/news/20170902-menstruacioja-miatt-alaztak-meg-egy-kislanyt-ongyilkos-lett.htmlNyomozást indítottak az indiai hatóságok egy 12 éves lány öngyilkossága ügyében. A gyerek állítólag azért ölte meg magát, mert tanára az egész osztály előtt csúnyán megalázta menstruációja miatt. A kislány hétfőn ugrott le, a háza közelében található épületről - jelentette a Reuters brit hírügynökség. News--Hideg, jégeső és viharos szél várható a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20170902-isojaras-hideg-jegeso-es-viharos-szel-varhato-a-hetvegen.htmlLesz még majd jó idő, de szabadtéri programokat ne most tervezz. Hideg, jégeső és viharos szél várható a hétvégén. News--Irtó cukin viselkedett a sérült lánnyal az orángután: Videó! http://www.life.hu/news/20170901-igy-viselkedett-a-sebesult-lannyal-az-orangutan.htmlNem mindennapi felvétel került elő egy állatkertből, ahogy egy lány és egy orángután találkozott. News--Szabad szemmel is látható lesz a közeledő aszteroida http://www.life.hu/news/20170830-szabad-szemmel-is-lathatod-a-kozeledo-aszteroidat.htmlPotenciálisan veszélyes aszteroida közelít a Föld felé. Ezt érdemes tudni róla. NewsOrigoMagzatáért gyilkolhatták meg a 22 éves Savanna Greywindothttp://www.life.hu/news/20170830-magzataert-gyilkolhattak-meg-a-22-eves-not.htmlA fiatal 22 éves nő holttestére kajakosok találtak rá egy folyóban, ugyan eltűnésekor 8 hónapos terhes volt, a magzat már nem volt a hasában. Feltételezések szerint a gyanúsítottak a gyermekért ölték meg az anyát. NewsOrigoEzt okozta a Harvey hurrikán: Fotók! http://www.life.hu/news/20170830-ezt-hagyta-maga-utan-a-harvey-hurrikan.htmlA Harvey hurrikán pusztítása sajnos akkora erejű volt, hogy még sokáig nyögni fogják az ottaniak. Még most is komoly árvíz miatt szenvednek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.