applikáció kémprogram mobil követőrendszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
4,5 millió követőegységet adott el egy cég, amit, ha az autódban elhelyezel, bármikor meg tudod nézni, hol jár a kocsi. A jó hír az, hogy pillanatnyilag ez a legolcsóbb olyan eszköz, amivel a saját autód kéme lehetsz.

Biztos veled is előfordult már, hogy fogalmad sincs, hogy a parkolóházban hol raktad le a kocsidat. Ilyenkor az ember viccesen fel-alá járkál, nyomogatja a távirányítót, hátha meghallja a kocsija pittyenését. A GPS-rendszerek is elég drágák, ráadásul így is elég számlát kell fizetnünk havonta. Egy kaliforniai cég kifejlesztette álmaink megoldását, egy aprócska megosztót, amit az autóban elhelyezve bemérhetővé teszi a járgányt. A mobilra csak fel kell tölteni az app-ot és már nézheted is, hol álltál meg, vagy éppen merre jár a kocsid? A figyelőrendszer olyan kicsi, hogy bármihez tudod csatlakoztatni, amit nem szeretnél elveszíteni, legyen az a pénztárcád, kulcsod, vagy akár a férjed. És mindezt mennyiért szerezheted be? Potom 29 dollárért, vagyis kevesebb, mint 10 ezer forintért.

Ez a kis nyomkövető bárhova elfér, és telefonodon máris követheted Forrás: Amazon

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.