Gábor Bernadett fantasztikus formában van: Fotó!

Desperado Gábor Bernadett énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizonyára sokan emlékszünk még a Desperado nevű együttesre, illetve a zenekar vörös énekesnőjére, Gábor Bernadettre. 

Gábor Bernadett a csodás énekhangjának köszönheti a hírnevét, amit nagyon jól tudott hasznosítani a Desperado együttessel eltöltött évek alatt. A zenekar első lemeze 2000-ben jelent meg, majd ezt követően hosszú időn át hozták ki az újabb slágereket és lemezeket.

2008-ig további négy új lemezt dobtak piacra, majd ezt követően az együttes kicsit visszavonult: 8 éven át nem hoztak ki sem új slágert, sem új lemezt, egészen 2016-ig, mikor búcsúlemezt készítettek Best of címmel, amelyre a régiek mellé három új dal is került. De vajon mi történt azóta az együttes gyönyörű énekesnőjével?

Így festettGábor Bernadett a Desperado aktívabb időszakában Forrás: discogs.com

A közösségi oldalán látható képeket nézegetve be kell látnunk, nem sokat változott. Ugyanolyan fiatal, mosolygós és huncut arca van, mint sok évvel ezelőtt. Ebből is lászik, hogy Bernadett jól érzi magát a bőrében.

Teljesen besokallt a szexi énekesnő

"Úgy érzem beszippantott és már több kárt okoz, mint boldogságot" - írta privát oldalán közeli ismerőseinek, éppen ezért egy különleges döntésre szánta el magát. Sokakat váratlanul ért Adri döntése, de érthető, miért érezte magát ettől rosszul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.