Régi szereplők tértek vissza az X-Faktorba

X-Faktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Tóth Betti vagyok 17 éves, de nem ismersz fel Alex?"- ezzel fogadta a mentorokat az a fiatal lány, aki másodszor is megpróbált a legjobbak közé jutni az X-Faktorban. De nem ő volt az egyetlen visszatérő...

Betti a 2016-os X-Faktorban a táborig jutott, ott azonban elvérzett, mert nem tudta a szöveget. Emiatt talán érthető, hogy miért izgult annyira a lány, aki most is egy különleges produkcióval készült. Az előadását ByeAlex megdicsérte, de a többieket már megosztotta. "Alex, ez nem valami mélyről jövő fekete dolog?"- kérdezgette kollégáját Gáspár Laci, de Radics Gigi ezt is fokozta. "Én féltem tőled. Félek a gonosz energiáktól, ezért nem tudok neked igent adni"- mondta az énekesnő. Ám a férfi mentorok három igennel beszavazták a lányt a táborba, így jobb, ha Radics Gigi felkészül az újabb előadásra.

De nem Betti volt az egyetlen visszatérő a szombati X-Faktorban. Gulyás Roland is újra megpróbálkozott azzal, hogy beénekelje magát a legjobbak közé. "A rikácsolós gyerek miatt felállította a székből Puskás ezt a tehetséges fiút" - valahogy így foglalta össze röviden Roland történetét Gáspár Laci, aki azonban csalódott a visszatérő srácban. "Tavaly szépen énekeltél, most meg te is itt rikácsolsz. Bekattantál" - háborodott fel Gáspár Laci, akitől teljesen más véleményen volt Puskás Peti. "Most végre egy különlegesen énekelő helyes gyerek vagy. Itt a helyed." Roland négy igennel mehet a táborba.

Kit vittél volna tovább?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.