Kevesen tudták, de Katus Attila egykor Hargitai Beával alkotott egy párt, szenvedélyes viszonyuk azonban 3 év után véget ért. Az edző elárulta, miért kellett szakítanuk egymással.

Csaknem két évtizeddel ezelőtt Katus Attila Hargitai Beával alkotott egy párt, de eddig nem beszélt egyikük sem arról, hogy milyen volt a kapcsolatuk, és miért ért véget. Az edző azonban most elmesélte, hogyan zajlott a viszonyuk, és miért döntöttek a szakítás mellett.

Katus Attila és Hargitai Bea egy párt alkottakForrás: FEM3/Micsoda Nők!

„Én 27 voltam, ő 17 és 3 évig együtt voltunk. Beával nagyon nehéz volt. Bika a horoszkópja, nekem meg Kos, olyanokat csatáztunk, persze fiatalabb is volt, tehát még vehemensebb. Vele nagyon érdekes volt a kapcsolat, és nem tudom eldönteni, hogy ki volt a domináns, mindketten. Volt, hogy nem engedtünk. Nagyon lefárasztott, de rengeteg szenvedély volt, az a klasszikus, hogy összeveszel és egy nagyot szexelsz a végén. Az én életemben vele volt az egyetlen olyan kapcsolat, ami nagyon konfliktusos volt, rendkívül nehéz volt a megoldásokat megtalálni. Talán az ego is ott volt, én is fiatalabb voltam, lehet, hogy idősebben jobban kezeltem volna, én sem tudtam, hogyan kezeljem. Rendkívül erős férfi kellett hozzá. 27 évesen én nem tudtam rendesen megérezni, hogyan lehet irányítani őt konfliktusok nélkül. Szerelemben váltunk el, mindegyikőnk bőgött, de azt mondtuk, egyszerűen nem bírjuk tovább. Én utána elmentem Amerikába, hogy ne is találkozzunk. Évek kellettek, hogy kijöjjek abból a kapcsolatból. Nagy szerelem volt, sokáig tartott a felépülés, sok minden megtört bennem, de sok mindent kaptam, mert egy nagyon érdekes, izgalmas személyiség" - mesélte a Micsoda Nők!-ben Várkonyi Andreának Katus Attila.