Süveges Péter, vagyis a tescós rabló néven elhíresült bűnöző már milliókat keresett azzal, hogy pereket indít a börtön ellen. Egy helyben ülve tanulmányozza az iratokat, és készíti a beadványokat.

2005 óta van előzetes letartóztatásban Süveges Péter, vagyis a tescós rabló. Azzal vádolják, hogy társaival együtt kiraboltak egy pénzszállítót a budaörsi tescónál, többször rálőttek a kiérkező rendőrökre, és kézigránátot dobtak rájuk, valamint azzal, hogy 2004-ben megöltek egy valutaváltó házaspárt. Évek óta a börtönben van, ugyan volt egy megszakítás a büntetésében, hiszen egy darabig házi őrizetben volt, de ismét vissza kellett mennie egy újabb bűncselekmény gyanúja miatt.

Milliókat keres előzetesben a tescós rabló (Képünk illusztráció)Forrás: Thinkstock

Dolgozni nem tud, mivel az nem megengedett az előzetesben lévő raboknak, így csak ül, nézegeti az iratait, és beadványokat készít. Afogva tartásával kapcsolatos szabálytalanságok miatt már több pert is megnyert, ezzel pedig milliókat keresett. Nem jogerősen sok milliót ítéltek oda neki, ami pedig már biztosan őt illeti, az 6 millió 70 ezer forint - írja a Lokál.