Tarcsi Jolly Zoltánnak mélyen a zsébe kell nyúlnia, úgyanis megszültette az ítélet a No roxa áj szerzői jogainak ügyében.

Kamy perelte be Jollyt évekkel ezelőtt. Azt állítja, hogy ő szerezte a No roxa áj című slágert, és Jolly engedély nélkül használta fel a zenéjét. Most kiderült, hogy a bíróság is Kamynak adott igazat - írja Bors.

"Az elsőfokú bíróság korábbi, jogerős rész- és közbenső ítéletében megállapította, hogy a No roxa áj és így a Böde Dániel labdarúgónak szóló változat zenéjét is én írtam, így a jogdíjak fele engem illet. A bíróság a legutóbbi tárgyaláson hozott, nem jogerős ítéletében kötelezte Jollyt arra, hogy a korábban már teljes egészében felvett jogdíjak felét és a perköltséget is fizesse ki nekem. Körülbelül nyolcszázezer forintnyi összeget várok tőle. Egyébként a bíróság nyilvános bocsánatkérésre is kötelezte, és arra, hogy tüntessen fel a dal szerzőjeként. Persze még ezeket sem teljesítette. Amennyiben nem fizet, végrehajtás lesz a vége. Szépen is el lehetett volna ezt intézni, de semmire sem volt hajlandó. Büszke vagyok rá, hogy harcoltam és harcolok az igazamért. Egy büntetőfeljelentésen is gondolkozom" - nyilatkozta az énekesnő a lapnak.

Jolly nem kívánt nyilatkozni az ügyben.