Döntött a bíróság: Jolly engedély nélkül használta a No roxa ájt

No roxa áj Jolly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tarcsi Jolly Zoltánnak mélyen a zsébe kell nyúlnia, úgyanis megszültette az ítélet a No roxa áj szerzői jogainak ügyében.

Kamy perelte be Jollyt évekkel ezelőtt. Azt állítja, hogy ő szerezte a No roxa áj című slágert, és Jolly engedély nélkül használta fel a zenéjét. Most kiderült, hogy a bíróság is Kamynak adott igazat - írja Bors.

"Az elsőfokú bíróság korábbi, jogerős rész- és közbenső ítéletében megállapította, hogy a No roxa áj és így a Böde Dániel labdarúgónak szóló változat zenéjét is én írtam, így a jogdíjak fele engem illet. A bíróság a legutóbbi tárgyaláson hozott, nem jogerős ítéletében kötelezte Jollyt arra, hogy a korábban már teljes egészében felvett jogdíjak felét és a perköltséget is fizesse ki nekem. Körülbelül nyolcszázezer forintnyi összeget várok tőle. Egyébként a bíróság nyilvános bocsánatkérésre is kötelezte, és arra, hogy tüntessen fel a dal szerzőjeként. Persze még ezeket sem teljesítette. Amennyiben nem fizet, végrehajtás lesz a vége. Szépen is el lehetett volna ezt intézni, de semmire sem volt hajlandó. Büszke vagyok rá, hogy harcoltam és harcolok az igazamért. Egy büntetőfeljelentésen is gondolkozom" - nyilatkozta az énekesnő a lapnak.

https://youtu.be/0H3L1WWzgis

Jolly nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.