Megdöbbentő stílusban beszélt Sárosdi Lilla vádjairól a rendező, André Libik

Forrás: Shutterstock -
Marton László Sárosdi Lilla metoo André Libik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sárosdi Lilla néhány napja azt állította, hogy az a férfi, aki 20 évvel ezelőtt molesztálta egy autóba, Marton László, a Vígszínház egykori igazgatója. Marton egy közleményt adott ki, melyben rágalomnak nevezte Sárosdi állítását. Most André Libik szólalt meg az ügyben, egészen hihetetlen stílusban.

A Bors vette észre André Libik rendező és író posztjait a Facebookon, amelyekben mondhatni, hogy útszéli stílusban áll ki Marton László mellett. Libik első posztjában ezt írta:

A rendező többször is reagált a posztjához érkező kommentekre. Ezekben kifejezi, hogy szerinti "egy piti ügyet fújnak fel". Libik ezután arról beszélt, hogy ez csak egy "aljas, övön aluli támadás egy nagy tehetségű művész ellen, akár igaz a vád, akár nem." A rendező még ezt is tudta fokozni, amikor arról írt, hogy

Aki az összes megdöbbentő posztra kíváncsi, az itt megnézheti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.