Vigyázat, gyerekkel vagyok! Kautzky Armand
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kautzky Armand és lánya, valamint Dévényi Tibor és fia, Máté a Vigyázat, gyerekkel vagyok! szombat esti adásában mérkőznek meg egymással. 

Tibi bácsi fia elárulta, nem kellett győzködni, hogy részt vegyen a műsorban, édesapja pedig közös, nyári fellépésükkel büszkélkedett. Kautzky Armand beszélt arról, hogyan oldja meg, hogy elfoglaltságai mellett, minél jobban részese legyen gyermekei életének, és azt is elmondta, mennyire megható volt számára az, amit lánya, a 14 éves Lucia mondott róla a műsorban.

Hollywoodba utazik Csősz Boglárkahttp://www.life.hu/sztarok/20171021-hollywoodba-utazik-csosz-boglarka-reszt-vesz-a-hollywoodi-torok-filmfesztival-szervezeseben.htmlCsősz Bogi Amerika felé vette az irányt, ahol részt vesz a hollywoodi Török Filmfesztivál szervezésében. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSzombaton is ködös időre lehet számítanihttp://www.life.hu/sztarok/20171021-szombaton-is-kodos-idore-lehet-szamitani-sok-megyeben.htmlTartós, sűrű köd miatti figyelmeztetést szombatra is a fél országra kiadta az Országos Meteorológiai Szolgálat. TV + Sztárok--Köllő Babettet nem érdekli a nézők mocskolódásahttp://www.life.hu/sztarok/20171021-kollo-babettet-nem-erdekli-a-nezok-mocskolodasa-orul-hogy-elvallalta-a-felesegek-luxuskivitelben.html--Weinstein-ügy: Tom Hanks és Catherine Deneuve is megszólalthttp://www.life.hu/sztarok/20171020-tom-hanks-es-catherine-deneuve-is-megszolalt-a-weinstein-ugyben.htmlCatherine Deneuve francia filmsztár együttérzését fejezte ki a szexuális zaklatás áldozataival, ugyanakkor megkérdőjelezte a Weinstein-botrány után a közösségi médiában elkezdődött internetes kampány értelmét. Az Egyesült Államokban közben további sztárok ítélték el a szexuális zaklatással és erőszakkal vádolt filmmogult. TV + Sztárok--Király Viktor megmutatta új barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20171020-kiraly-viktor-megmutatta-uj-baratnojet.htmlPár napja posztolta Király Viktor az első képet új szerelméről, de akkor még csak a lány kezét mutatta meg. Most azonban nem titkolja tovább Anitát. TV + Sztárok--Döbbenetes, amit Pécsi Ildikó az unokájáról mondott http://www.life.hu/sztarok/20171020-ezt-mondta-az-unokajarol-pecsi-ildiko.htmlNem gondoltuk volna, hogy ennyire rossz a kapcsolat Ildikó és az unokája között. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.