Hét hónapig szexrabszolgaként tartották fogva a magyar lányt Írországban

Forrás: Shutterstock -
szexrabszolga Írország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Írországban egy magyar férfi és barátnője egy másik magyar nőt zártak be és kényszerítettek prostitúcióra. Hét hónapig tartották fogva szexrabszolgaként. 

A fiatal lány ismerte a harminckét éves magyar férfit és húszéves barátnőjét, akik hétköznapi munkát ígértek a hölgynek Írországban. A munka helyett azonban bezárták őt egy hotelszobába. K. Evelin az áldozat akarata ellenére fotókat készített róla, és hirdette őt különböző oldalakon. K. György pedig megfélemlítette a nőt, kétszer megerőszakolta, elvette a bankkártyáját és a telefonját is széttörte.

Hét hónapig tartották fogva a magyar nőt - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A hotelszobát lakattal zárták le, ott fogadta a kuncsaftokat a nő. A szervezői munkát K. Evelin végezte, ő fogadta az ügyfelek hívásait és ő tájékoztatta őket a tarifákról. A hét hónapig tartó borzalom után az áldozatnak valahogyan sikerült felhívnia a rendőrséget, így menekült meg fogvatartói karmaiból. A hatóságok számára nem is volt kérdés, hogy szexuális tevékenységet folytattak a hotelben, mivel több doboz óvszert is lefoglaltak a szobából.

Elrablói tizenháromezer fontot, átszámítva több mint 4 millió forintot kerestek azzal, hogy a nő testét akarata ellenére kihasználták,

amiből természetesen az áldozat semmit nem kapott. A rendőrség letartóztatta a párt, K. Evelin ezer font óvadék ellenében szabadlábon védekezhet, párját viszont nem engedték ki - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.