Jamie Foxx újra Budapesten van: fotók!

Budapest Jamie Foxx
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Instagram oldalának köszönhetően tudtuk meg: Jamie Foxx újból Budapesten van. 

Ahogy azt már megírtuk, Jamie Foxx idén már tiszteletét tette hazánkban, mikor januárban a Robin Hood-legenda legújabb feldolgozását itt forgatták. Sőt, nem csak itt járt, hanem gyakorlatilag minden percéről beszámolt, hiszen már a magyar reptér férfi mosdóját is végig videózta.

Volt néhány hazai híresség, aki találkozhatott a sztárral, többek között Ördög Nóra és Baronits Gábor is posztolt vele közös fotót az oldalára. A csinos műsorvezető együtt ropta a világsztárral a budapesti éjszakában, amiről a rajongóit is tájékoztatta.

Jamie Foxx egy budapesti étteremben Forrás: Instagram

Most pedig újabb fotók kerültek fel Jamie Instagramjára, amelyek azt mutatják, hogy a színész visszatért a fővárosunkba.

Egy étteremből csekkolt be egy másik férfi társaságában, akivel láthatóan igen jól érezték magukat.

Finomakat falatozott valahol a fővárosban Forrás: Instagram

Állítják: Jamie Foxx egyáltalán nem hűséges típus

Az a hír járja, hogy a híres színész Katie Holmes mellett másokkal is randizgat, sőt egy, a Foxx-hoz közel álló személy szerint a színész soha életében nem is volt hűséges típus. De vajon mit szól ehhez a színésznő?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.