Dusstin Hoffmant Anna Graham Hunter írónő vádolja szexuális zaklatással. Az akkor 17 éves lányt a színész többször fogdosta, és illetlen, szexuális beszélgetést folytatott vele. Hiába jelentette vezetőjének az esetet az akkor fiatal lány, azt a választ kapta, hogy áldozza fel az értékrendje néhány pontját a produkció érdekében.

Dustin Hoffman valamivel több mint három évtizeddel ezelőtt dolgozott Az ügynök halála című film forgatásán, gyakornokként az akkor még csak 17 éves Anna Graham Hunter is részt vett a film készítésében, állítása szerint ekkor inzultálta őt Dustin Hoffman. 

Dustin Hoffmant szexuális zaklatással vádolja egy írónőForrás: PBS

A színész megkérte a fiatal lányt, hogy masszírozza meg a lábát, amit meg is tett, és ezzel még nem is lett volna baj, de Annát ezután többször is kellemetlen helyzetbe hozta, és meg is fogdosta. "Nyíltan kacér volt, megragadta a fenekem, a szexről beszélt nekem és előttem. Egy reggel az öltözőjéhez mentem, hogy megkérdezzem, mit szeretne reggelizni. Rám nézett, elvigyorodott, és aztán a következőket mondta: »Keményre főtt tojást és puhára főtt cs*klót kérek« A társasága nevetett, és pedig elmentem a fürdőszobába és sírtam" - mondta Anna Graham Hunter. Annak idején Anna részletesen beszámolt a nővérének is arról, Dustin Hoffman hogyan bánik vele, de nemcsak neki mondta el, hanem vezetőjének is, aki annyit mondott, áldozza fel az értékeit a produkció sikeréért. "49 éves koromra megértettem, hogy Dustin Hoffmann viselkedése beleillik abba a mintába, ami Hollywoodban és mindenhol megtörténik a nők nagy részével. Ő egy ragadozó volt, én pedig egy gyerek, ez pedig szexuális zaklatás volt" - mondta az írónő. Dustin Hoffman bocsánatot kért a nőtől, és leszögezte, tiszteli a nőket és ez a viselkedés nem tükrözi az ő személyiségét - írja a The Guardian

Hollywoodban egyre nagyobb a zaklatási botrány
Harvey Weinstein rendezővel kezdődött , de egyre több sztárt, vagy befolyásos filmes embert vádolnak szexuális zaklatással.
James Toback forgatókönyvíró-rendezőt már több mint 200 nő vádolja. Terry Richardson sztárfotós sem dolgozhat többé a vezető divatlapoknak, miután megvádolták szexuális zaklatásal. Kevin Spacey is búcsút inthet a sikeres sorozatának, ellene egy színésztársa vallott: Spacey részegen fogdosta az akkor 14 éves fiút.