Itt vannak az első fotók Kasza Tibi és Manker esküvőjéről

Forrás: Instagram/Darai Andrea -
esküvő Grand Canyon Darai Andrea Manker Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi és szerelme, Manker teljes titokban, a Grand Canyonhoz utazott, hogy örök hűséget esküdjenek egymásnak.

Már a lánykérés is különleges volt: Tibi A Nagy Duett színpadán tette fel a nagy kérdést Mankernek, azaz Darai Andreának, aki sírva mondott igent. Úgy tervezték, hogy januárban tartják meg az esküvőt, szűk családi körben, de aztán ez mégsem így lett. A szerelmesek pár hete Amerikába utaztak, és a Grand Canyonnál egy magyar anyakönyvvezető előtt örök hűséget esküdtek egymásnak.

Kasza Tibi és Manker a Grand Canyonnál házasodtak össze Forrás: Instagram/Darai Andrea

Tibi a TWN.hu-nak így nyilatkozott:
"A lánykérés után azt akartuk, hogy ez a nap csak a miénk legyen, és csak rólunk szóljon. Varázslatos volt a helyszín, csodálatos érzés volt a végtelen Grand Canyon felett kimondani azt a bizonyos "Igen"-t."

Most pedig végre az esküvőn készült fotókat is megmutatták, amiket itt nézhetsz meg.

Megszólalt az újabb zaklatási botrány áldozata: megnevezte a rendezőthttp://www.life.hu/sztarok/20171107-megszolalt-az-ujabb-zaklatasi-botrany-aldozata-megnevezte-a-rendezot.html--ValóVilág: Evelin megnevezte párbajellenfelét - Szerintetek jól döntött? http://www.life.hu/sztarok/20161027-a-valovilag-jatekosa-evelin-attit-hivta-ki-parbajra.htmlA ValóVilág nézői több helyen hangot adtak már véleményüknek, miszerint a mocskos szájú lány szinte mindenki ellen kiesne a játékból...TV + Sztárok--Megnevezte legnagyobb riválisát az X-Faktor legesélyesebb versenyzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20121203-olah-gergo-xfaktor-elarulta-kitol-tart-leginkabb-a-dontoben.htmlEgyre kevesebben vannak a versenyzők az X-Faktorban, ezen a héten pedig már a dobogós helyek is elkelnek. A Life.hu utánajárt, a legesélyesebb versenyző kit tart a legnagyobb ellenfelének.TV + Sztárok12 év után került elő Olivia Newton-John egykori szerelme http://www.life.hu/sztarok/20171107-elokerult-olivia-newton-john-egykor-eltunt-szerelme.htmlHihetetlen, de 12 év után mégis csak előkerült Patrick McDermott. TV + Sztárok--Ezeket tapasztalta meg Nagy Réka a metoo kapcsán: videó! http://www.life.hu/sztarok/20171107-szexualis-zaklatasrol-meselt-kiraly-viktor-exe.htmlNagy Réka, a csinos modell szintén olyan közegben dolgozik, ahol sajnos nem ritka eset a szexuális zaklatás. Saját tapasztalatairól mesélt. TV + SztárokOrigoVárkonyi Andrea összejött a tanárával: 6 évig voltak együtthttp://www.life.hu/sztarok/20171107-varkonyi-andrea-osszejott-a-tanaraval.htmlVárkony Andrea egyre több tikot fed fel magáról és magánéletéről. Olyan dolgokat mond el műsorában, amikről eddig nem tudhattunk: ezúttal egy volt szerelméről rántotta le a leplet. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.