Pedofil tanár zaklatta a Honvéd focistáit: szexuális kényszerítés is a vádak között szerepel

Forrás: Thinkstock -
pedofil focista tanár szexuális kényszerítés zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lezárta az ügyszség annak a pedofilbotrányba keveredett tanárnak az ügyét, akit szexuális kényszerítéssel és kiskorú veszélyeztetésével vádolnak.

Január elején robbant ki a botrány, amikor egy tanárnő észrevette, hogy kollégája beteges viszonyt akar kialakítani diákjaival. Amikor az egyik gyerek vallott, feljelentést tettek a férfi ellen, akit otthonából el is vitt a rendőség. Bűntetőeljárást indítottak ellene szexuális kényszerítés és kiskorú veszélyeztetése miatt.

Pedofil tanár Forrás: Thinkstock

Kiderült, hogy a szóban forgó tanár nem csak a saját iskolájában zaklatta a diákokat, hanem a Honvéd utánpótlásának focicsapatában is. Bár a csapat tulajdonosa szerint nem molesztálták a csapat egyik növendékét sem, kiderült, hogy onnan is érkezett a tanár ellen feljelentés. A Bors megkereste a szóban forgó intézmémyt, akik jövő hétre ígérték a választ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.