Botrány: melltartó és bugyi nélkül partizott Csősz Bogi

Fotó: Mudra László - Origo -
Köllő Babett Csősz Boglárka Viasat3 Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babett nagyon kiakadt: Csősz Bogi ronda ruhában, ráadásul melltartó és bugyi nélkül jelent meg a szőke luxusfeleség partiján.

Kisebb botrány alakult ki a Feleségek luxuskiviltelben műsorában. Köllő Babett dress code-ot határozott meg a partijára, mindenkinek aranyban vagy fekete ruhában kellett volna megjelennie. Ehhez képest Csősz Bogi egy 3 milliót érő, világoskék, csipkés és kristályokkal kirakott ruhban jelent meg. Próbálta volna megmagyarázni Babettnek a dolgot, amikor az számonkérte, de hiába, nem hittek neki - írja a Bors.

Mindig van valami botrány a luxusfeleségek körül Forrás: Youtube

"Annyira jó játék a dress code! Ha van, az irányadó, amit nagyvonalakban be kell tartani. Nekem próbálta magyarázni Bogi, hogy repült, és azért nem tudta tartani. Dehogy! Esze ágában sem volt betartani. (...) És még ronda is volt 3 millióért az a csipke, ami úgy nézett ki, mint amit a 80-as években lehetett kapni a piacon. Hát így! És nem is volt rajta bugyi. Se melltartó. Az alá nem is lehet húzni semmit, mert oldalt átlátszik" - mondta felháborodva Babett, aki azt is tudni véli, hogy Bogi egész nyáron nem vesz fel fehérneműt.

Csősz Bogi melltartó és bugyi nélkül bulizott Forrás: Viasat3


"Ő egész nyáron nem hord fehérneműt. Nekem ez fura, én mindig hordok. Már csak a higiénia miatt is. Bogi szabad életet él, ez amolyan Woodstock feeling. Hárommilliós ruhában! Ez tényleg átlátszó volt, de szerintem vannak olyan leheletvékony bugyikák, amik nem látszódnak. Hát rajta semmi nem volt! Az már nem fért bele a költségvetésbe! A férje, Burak arra már nem adott?" - forrongott a színésznő, aki nem fogja könnyen elfelejteni az esetet, mérgében ugyanis még a pezsőgpoharat is földhöz vágta.

Csősz Bogi melltartó és bugyi nélkül bulizott Forrás: Viasat3


A lap próbálta megkérdezni Csősz Bogit is, hogy miért nem viselt bugyit, de nem érték el, mert éppen a Fülöp-szigeteken nyaral a férjével.

Szomorú részletek a magyar aktmodell, Amina Malakona halálárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171115-szomoru-reszletek-a-magyar-aktmodell-amina-malakona-halalarol.htmlHétfőn este elhunyt a 31 éves magyar aktmodell, Amina Malakona, aki a Playboy címlapján is szerepelt. A daganata pont akkor újult ki, amikor rátalált a szerelem.TV + SztárokOrigoCsősz Bogi photoshoppal vékonyítja magát: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171114-csosz-bogi-photoshoppal-vekonyitja-magat-video.htmlMinek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak. A luxusfelségek folyamatosan egymást beszélik ki. Ezúttal Bogi volt terítéken.TV + SztárokOrigoDrogtúladagolásban hunyt el Chuck Mosley http://www.life.hu/sztarok/20171114-heroin-tuladagolasban-hunyt-el-chuch-mosley.htmlKiderült, mi okozta Chuck Mosley halálát. TV + Sztárok--Előállt Kerényi Miklós Gábor áldozata: "Közös megegyezésről szó sem volt"http://www.life.hu/sztarok/20171114-eloallt-kerenyi-miklos-gabor-aldozata-kozos-megegyezesrol-szo-sem-volt.htmlJelentkezett a zaklatással vádolt Kerényi Miklós Gábor akkor 13 éves áldozata: Vujity Tvrtkónak írt levelet. TV + Sztárok--Örömhírt osztott meg rajongóival Weisz Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20171114-oromhirt-osztott-meg-rajongoival-weisz-fanni-a-facebookon.htmlMegszerezte jogosítványát a gyönyörű modell, Weisz Fanni, örömét pedig szinte azonnal meg is osztotta érte szorító rajongóival. TV + Sztárok--70 éves lenne Somló Tamás: megható emlékezésre készülnek a barátaihttp://www.life.hu/sztarok/20171114-70-eves-lenne-somlo-tamas-meghato-emlekezesre-keszulnek-a-baratai.htmlNovember 17-én lenne 70 esztendős Somló Tamás. Barátai ezúttal egy hatalmas koncerttel tisztelegnek emléke előtt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.