Elképesztően meghízott Christian Bale, alig lehet ráismerni

"Forrás: AFP/Chris Delmas " -
film elhízás Christian Bale
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő fotó látott napvilágot Christain Bale-ről: a 43 éves színész alaposan meghízott és a fejét is kopaszra nyíratta. Tette mindezt következő filmszerepe miatt.

Nem ez az első alkalom, hogy Christian Bale teljesen megváltoztatta külsejét, 2004-ben nagyjából 30 kilótól szabadult meg A gépész című film kedvéért, 2005-re jól kigyúrta magát a Batman: Kezdődik!-re, majd 5 évre rá ismét alaposan lefogyott, hogy eljátszhassa A harcos egyik főszerepét.

Az Oscar-díjas színész ezúttal legalább 30 kilót szedett magára, és még a rajongók is alig ismertek rá. Legfrissebb fotóját kerekded arccal, kopasz fejjel, kiszőkített szemöldökkel látható. Következő filmjében az egykori amerikai alelnököt, Dick Cheney-t fogja megformálni. Hamarosan elkezdik a forgatásokat, Bale Amy Adamsszel, Bill Pullmannal, Sam Rockwellel, Steve Carellel és Tyler Perry-vel fog együtt játszani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.