Levelet írt a Mikulásnak Vilmos herceg kisfia: fotó!

"Forrás: AFP/Richard Pohle " -
karácsony Vilmos herceg mikulás télapó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő cukiságra szánta el magát György herceg, Vilmos herceg fia. 

Nagyon megható lépésre szánta el magát György herceg, az édesapja pedig volt olyan kedves, hogy közvetítette a fia kérését: a kisfiú levelet írt a Télapónak, amit Vilmos a Helsinkiben megrendezett karácsonyi vásáron adott át a finn télapónak.

Együtt olvasgatják a György által készített levelet Forrás: AFP/Lehtikuva/Heikki Saukkomaa

Mint kiderült, a levélben György herceg leírta, hogy ugyan nem volt idén túlzottan jó gyerek, de ennek ellenére nagyon szeretne kapni egy rendőrautót.

Édesapja valamelyest védelmébe vette a gyereket, aki ugyan tényleg nem volt mindig kifogástalanul jó, de cserébe mindig kedves és tisztelettudó - írta meg a Mirror.

Vilmos herceg nem hordja a jegygyűrűjét

Nyilvánvaló, hogy boldog házasságban élnek Vilmossal. Úton van a harmadik közös gyermekük is, akit már nagyon vár az egész család. Ugyan Vilmos és Katalin már sok éve házasok, mégsem láthatunk a herceg ujján jegygyűrűt. Sokakat elgondolkodtatott a kérdés, hogy miért van ez így...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.