Szerelmi gyilkosság vethetett véget a 24 éves VV Fanni életének

gyilkosság VV Fanni emberölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy héttel VV Fanni eltűnése után tartóztatta le a rendőrség azt a férfit, akit most a lány  meggyilkolásával gyanúsítanak. A hatóságok előszor csak gyanakodtak arra, hogy erőszakos bűncselekmény történt, aztán egyre több bizonyíték látott napvilágot, amelyek között kulcsszerepet játszott a Fanni lakása közelében működő kamera felvétele.  A rendőrség letartóztatta a gyanúsítottat, B. Lászlót, és úgy tudni a lány nemrég szakított feltételezett gyilkosával. 

A Borsinformátora úgy tudja, szerelmi gyilkosság vethetett véget VV Fanni életének, ugyanis a lány – fél éves kapcsolat után – a közelmúltban szakított a gyilkossággal gyanúsított férfival. A dunaújvárosi B. Lászlót vérbeli aranyifjúként ismerik, menő üzletember képét sugározza, márkás luxuskocsikat hajt, ám a nagyszüleivel él. A lap informátora szerint a látszat nem illett B. László valóságos anyagi helyzetéhez, és ennek köze lehetett Fanni meggyilkolásához.

A férfi szerelmes volt a csinos lányba, akivel a halála előtt már fél éve együtt volt. Nem titok, hogy Fanni meglehetősen költséges életmódot folytatott, amelyet a férfi egyre nehezebben tudott finanszírozni, mind gyakrabban szorult kölcsönökre. A pár kapcsolatát jellemzi az is, hogy miközben László rajongott a lányért, ő a fél év alatt be sem mutatta a szüleinek. A férfi ebbe képtelen volt beletörődni. Ismerőseik szerint ez lehetett brutális tettének indítéka.

A Bors felkereste B. László nagyszüleit dunaújvárosi otthonukban, de nem akartak nyilatkozni, sőt rendőrséggel fenyegetőztek. A gyanúsított régóta nem élt a szüleivel, édesapja külföldön dolgozik, és csak szerdán tudta meg, hogy fia börtönbe került, s gyilkossággal gyanúsítják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.