Érdekes témát boncolgat Balázs Pali új dalában, a "Bolond a szívem"-ben: arról énekel, hogy igenis lehetséges egyszerre két nőt is szeretni. Az énekes elmondta, dalszövegeivel már nagyon sok magánéleti problémát sikerült megoldania.

Egy statisztika szerint ugyanannyi fiatal férfi látogatja Balázs Pali YouTube oldalát, mint nő – írja a Blikk. Az énekes a lapnak elmondta, ezen egy kicsit meglepődött, mert a koncertjeit többnyire nők látogatják, ugyanakkor férfiak is szoktak hozzá fordulni párkapcsolati tanácsokért.

„A férfiak általában privát úton próbálták velem felvenni a kapcsolatot, és arra kértek, hogy adjak tanácsot a kényesebb szerelmi ügyeikben. Miután eddigi pályafutásom során többnyire a szerelemmel, a férfi-női kapcsolatok témájában énekeltem, úgy tekintettek – és tekintenek – rám, mint a magánéleti kapcsolatok szakértőjére. A rajongók szerint az elmúlt két évtized során számtalan zűrös családi helyzetet megoldottam a tanácsaimmal, a dalaimon keresztül is, ezzel azonban sosem kérkedtem." – árulta el a 49 éves énekes.

Balázs Pali és feleségeForrás: Life.hu