karácsony munka Tesco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem számít fennakadásokra az ünnepek alatt sem a Tesco, az utóbbi hetekben több száz dolgozót vettek fel.

A Tesco már november közepén megkezdte új munkatársai toborzását – tudta meg a 24.hu. Emiatt az áruház nem számít fennakadásra az ünnepek alatt sem. A dolgozók tehermentesítésére több száz új embert vesznek fel, közülük a legtöbben máris munkába álltak.

Az oldal szerint a dolgozók 30 ezer forint toborzási bónuszt kaphatnak, ha olyan munkatársat hoznak a céghez, aki ezt követően legalább 3 hónapig a Tescónál dolgozik. Ez az összeg karácsonykor még több: 10 ezer forint plusz jár érte.

Emellett kiderült az is, hogy a dolgozók decemberben megemelt órabérrel dolgoznak, legalábbis erről árulkodik az a vecsési hirdetés, amelyben diák pénztárosokat keresnek.

A Tescóban várhatóan nem lesz fennakadás Forrás: AFP/CHRIS HONDROS
Budapesti kórházból tűnt el az idős néni, őt keresikhttp://www.life.hu/news/20171217-budapesti-korhazbol-tunt-el-az-idos-neni-ot-keresik.htmlAz egyik budapesti kórházból tűnt el december 16-án a 77 éves Rózsika néni. Utoljára szombat délután látták. NewsOrigoMegszólalt az anya nélkül maradt hármasikrek édesapjahttp://www.life.hu/news/20171217-megszolalt-az-anya-nelkul-maradt-hajduszoboszloi-harmasikrek-edesapja.htmlMegszólalt a napokban született hajdúszoboszlói hármasikrek édesapja, akinek felesége nem sokkal a szülés után elhunyt. NewsOrigoMegölte a barátnőjét, Ausztriában kapták el a magyar férfithttp://www.life.hu/news/20171215-megolte-a-baratnojet-ausztriaban-kaptak-el-a-magyar-ferfit.htmlTavaly szeptemberben ölte meg Budapesten barátnőjét a balatonfűzfői férfi, aki ezt követően külföldre menetült. A rendőröknek sikerült elkapniuk a tettest és most vádat emeltek ellene. News--Jövő héten komoly fagyokra számíthatunkhttp://www.life.hu/news/20171213-jovo-heten-komoly-fagyokra-szamithatunk-idojaras.htmlBorongós napok jönnek, majd érkezik a lehűlés: jövő héten éjszaka már komoly fagyok lehetnek. News--Bizarr: 500 denevérrel él együtt ez az idős asszonyhttp://www.life.hu/news/20171212-bizarr-500-deneverrel-el-egyutt-ez-az-idos-asszony.htmlTöbb mint 500 denevérrel él együtt egy indiai nő, aki állítja, így érzi jól magát, a kis állatokat pedig szinte családtagként szereti. NewsOrigoA börtönben akarta feleségül venni 50 évvel fiatalabb barátnőjét Charles Mansonhttp://www.life.hu/news/20171201-a-bortonben-akarta-felesegul-venni-baratnojet-charles-manson.htmlUtolsó éveit több mint 50 évvel fiatalabb szerelmével töltötte Charles Manson, aki november végén hunyt el a börtönben. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.