Elárverezik Gábor Zsazsa értékeit

Forrás: AFP -
vagyon Gábor Zsazsa árverés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gábor Zsazsa csaknem 100 éves volt, amikor távozott, hosszú élete során rengeteg emléktárgyat és ruhát halmozott fel, melyek most kalapács alá kerülnek: kedvenc tárgyai most a rajongókhoz kerülhet. 

Gábor Zsazsa az a magyar nő, akinek sikerült az amerikai álom: szerencsét próbált Amerikában, és sikerült befutnia. Számos filmben játszott rengeteg nagy sztár oldalán, de a magánélete is elég mozgalmas volt. Összesen kilencszer ment férjhez, a színésznő utolsó párja a mintegy 30 évvel fiatalabb Friedrich von Anhalt herceg, az esküvőjük 1986-ban volt. Gábor Zsazsa hosszú és eseménydús életet során rengeteg tárgyat, emléket és értéket halmozott fel maga körül, aminek egy részét most elárverezik.

Elárverezik Gábor Zsazsa emlékeit Forrás: AFP

Bútorai, színészi karrierjének emléktárgyai, Louis Vuitton poggyásza, festményei és egy zongorája is kalapács alá kerül, és ki tudja, még mi minden! Személyes tárgyait bárki megvásárolhatja, persze valószínűleg elég sok pénzért találnak majd gazdára az ikonikus színésznő által szeretett tárgyak - írja a Radar Online.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.