A Grease 1978-as bemutatója után Olivia és John Travolta népszerűsége az egekbe emelkedett, kétségtelen, hogy mindent ennek a filmnek köszönhetnek. A rajongók máig imádják, ahogy a szereplőket is, akik nagyon régóta nem találkoztak: most alkalmuk nyíilt egy összejövetelen, ott készült a közös fotó.

Olivia Newton-John és John Travolta a Grease két sztárja. Ez a film alapozta meg a karrierjüket,és habár sok más produkcióban játszottak, róluk örökké a Pomádé jut majd eszünkbe. Mindketten mintegy véletlen kerültek bele a filmbe, John Travoltát egy tévéműsorban látta meg az egyik producer, miután már hosszú ideje keresték a tökéletes színészt. Olivia Newton-Johnnal pedig egy baráti vacsorán futottak össze, és ott a helyszínen felajánlották neki Sandy szerepét.

Újra együtt fotüzták őketForrás: Paramount Pictures

A két főszereplő neve összeforrt, de már jó pár éve annak, hogy nem láttuk őket együtt. Nemrég azonban mindketten megjelentek a G'Day USA gálán, itt készültek róluk a közös fotók. Olivia végig mosolyogta a gálát, pedig lenne oka aggodalomra: tavaly májusban kiújult a daganata.

Mindketten szuperül néznek kiForrás: Getty Images for G'Day USA/2018 Getty Images/John Sciulli