Szakértő elárulta: ezért fogdossa Katalin hercegné folyton a haját

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Albert Nieboer -
haj Katalin hercegné szakértő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnére nagyon sok figyelem hárul, így nem is tudja eltitkolni azokat az önkéntelen mozdulatokat, melyek akkor is sok mindent elárulnak róla, ha ő nem szeretné. Egy szakértő most elárulta, miért fogdossa folyton a haját a hercegné.

A legtöbb embernek talán fel sem tűnt, de aki jobban megfigyeli Katalin hercegné viselkedését, annak igen: folyton a haját fogdossa. Számos alkalommal lehetett látni, hiszen Katalin nyilvános megjelenéseiről fotók és videók is készülnek, de eddig senki nem gondolkozott el azon, hogy vajon mit jelenthet. A Daily Star azonban megkérdezett egy szakértőt arról, hogy ezek mit jelentenek.

Ezért fogdossa a haját Katalin Forrás: Picture-Alliance/AFP/Albert Nieboer

Általában a nőknél a haj megérintése a figyelemfelkeltés és a flörtölés jele, de Katalinnál más a helyzet, inkább egy önnyugtató gesztus" – mondta a szakértő. Ráadásul nemcsak Katalin, Meghan is sokszor ér a hajához, ez is közrejátszhatott a szokás kialakulásában. „Ez a gesztus lehet Meghan tudat alatti visszatükrözése is" – tette hozzá Judi James.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.