Hisz az idegenekben a kanadai miniszter, használná a technológiájukat

Forrás: NASA -
UFO USA földönkívüli Kanada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paul Hellyer kanadai poltikus azt állítja, léteznek a földökívüliek, sőt már az 1960-as évek óta kapcsolatban állnak velük a földlakók.

A 95 éves kanadai politkus - mérnök - író, Paul Hellyer azt állítja, évek óta kapcsolata van a Földnek az UFO-kkal, és meglehetősen dühös, mert szerinte a fejlett technikákat arra is fel lehetne használni, hogy szembeszálljunk a globális felmelegedéssel és annak negatív hatásaival - írja a Daily Star. Azt mondja: ő az első miniszter, aki ki merte jelenteni, hogy a földönkívüliek igenis léteznek.

Talán már az 1960-as évek óta kapcsolatban állunk a földönkívüliekkel "Forrás: NASA "

Meggyőződése, hogy az USA már kapcsolatot épített ki az ufókkal, sőt velük közösen kifejlesztettek egy új energiaforrást is. A miniszter egyébként már az 1960-as évek óta utazik összeesküvés elméletekben, most úgy látja, a földönkívüliek a földlakókat többnyire primitív lényekként kezelik. Szerinte ez a helyzet nem túl biztató.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.