Karbantartó lett Victoria Beckhamből - Fotó

Forrás: AFP/Justin Tallis -
létra karbantartó magassarkú Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szürreális fotót posztolt Instagramján Victoria Beckham: magassarkúban, a létra tetején állva szerel valamit.

Nem tudni, mi jutott Victoria Beckham eszébe, amikor magassarkúban, táskával a vállán felmászott a létra tetejére. Úgy tűnik, mintha a lámpát akarná megszerelni, de hogy miért nem bízza ezt a munkát szakemberre, az rejtély... A tegnap készült képhez csupán annyit írt, hogy egy átlagos hétfői nap az irodában egy kis karbantartással.

Az énekesnő, divattervező legutóbb azzal keltett felháborodást rajongói körében, amikor egy csontsovány lánnyal reklámozta legújabb kollekcióját.

Just your average Monday at the office doing a bit of maintenance. #maintenancemonday #VBAW18 #NYFW

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés,

4 hónapja szabadult a börtönből, máris filmszerepet kaphat O.J. Simpsonhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-4-honapja-szabadult-a-bortonbol-maris-filmszerepet-kaphat-oj-simpson.htmlHamarosan a mozivásznon tűnhet fel az októberben szabadult O.J. Simpson. A színészt állítólag Sacha Baron Cohen kérte fel egy szerepre. TV + SztárokAFPStohl András drogos színészt alakíthttp://www.life.hu/sztarok/20180213-stohl-andras-drogos-szineszt-alakit-valami-amerika-3.htmlEgy drogos színészt alakít a Valami Amerika 3-ban Stohl András. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoKelemen Anna most az erkélyen vonaglik egy szál tangában - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-kelemen-anna-most-az-erkelyen-vonaglik-egy-szal-tangaban-foto.htmlKelemen Anna friss fotóján az erkélyen vonaglik egy szál tangában és csizmában. TV + SztárokOrigoPucér fotót osztott meg magáról a várandós Chrissy Teigenhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-pucer-fotot-osztott-meg-magarol-a-terhes-chrissy-teigen.htmlMeztelenül főzőcskézett a várandós modell, Chrissy Teigen, amiről még fotót is posztolt a közösségi oldalára. TV + Sztárok--Cipője miatt került kellemetlen helyzetbe Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-cipoje-miatt-kerult-kellemetlen-helyzetbe-a-terhes-katalin-hercegne.htmlKisebb kellemetlenség érte a 7 hónapos terhes Katalin hercegnét: egy hivatalos eseményen a magassarkú cipője szorult be a járda szélén lévő rácsba. TV + Sztárok--Romantikus lánykérés: moziban ereszkedett térdre Idris Elba - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-romantikus-lanykeres-moziban-ereszkedett-terdre-idris-elba-video.htmlNyilvánosan, egy moziban kérte meg fiatal barátnője kezét Idris Elba. A megható jelenetről videó is készült. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.