Viaszbaba - Színésznőt szerettem börtön leszbikus igazságszolgálatatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A leszbikus magyar színésznő beperelte egykori szerelmét, de Krencsey Hella nem adja fel. Leszögezte, küzdeni fog az igazáért, mert nem akar félelemben élni. 

Krencsey Hella a Viaszbaba - Színésznőt szerettem című könyvében tárta fel 8 évig tartó viszonyát egy magyar primadonnával, amely tele volt hullámvölgyekkel. Megannyi sírás és bántalmazás után szakítottak egymással, de a teljesen el nem szakadtak, habár ma már csak egy bírósági ügy köti őket össze. A színésznő kapcsolaton belüli erőszak miatt jelentette fel volt párját, aki leszögezte, hogy nem adja fel.

Küzd az igazáért Hella "Forrás: Mokka "

"Miért is küzdök?
Az igazságért. A szabadságomért. Az életemért.

Hogy ne kelljen rettegésben, félelemben, napi rendszerességű fenyegetettségben, zaklatásban élnem...

Hogy ne kerüljek a SzínészNŐ börtönéből bosszúvágyból, ártatlanul a valóság börtönébe...


Hogy az Ismertség ne késztesse elfogultságra a hatóságokat - hogy az ingyen jegyek a színházi páholyokba ne befolyásolják az igazságszolgáltatást...
Hogy lehulljanak az álarcok...
Hogy hagyjon végre élni - hogy elkezdhessek élni...

Függöny" - írta Facebook-oldalán Hella.

Kiderült, miért nincs még sírköve Sztankay Istvánnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-kiderult-miert-nincs-meg-sirkove-sztankay-istvannak.htmlHárom és fél évvel ezelőtt hunyt el Sztankay István, ám sírköve a mai napig nincs. Most kiderült, mi az oka ennek. TV + Sztárok--Nem várt fordulat: Alekosz kivonul a médiábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-nem-vart-fordulat-alekosz-kivonul-a-mediabol.htmlAlekosz kivonul a médiából: a hírt ő maga tette közzé a közösségi oldalon. TV + SztárokOrigoZalatnay Sarolta 70 éves lesz, térdproblémái vannak, és még mindig keresi az igazihttp://www.life.hu/sztarok/20180216-zalatnay-sarolta-70-eves-lesz-terdproblemai-vannak-es-meg-mindig-keresi-az-igazi.htmlZalatnay Cini idén ünnepli a 70. születésnapját, jubileiumi koncertre készül, de egy dolog hiányzik az életéből: társat szeretne találni. Azt mondja, térdproblémái egyre jobban gondot okoznak, de mankóval is kiállna a színpadra. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka és Shane Tusup válnak: hatalmas vagyonon osztoznakhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-hosszu-katinka-uszono-es-shane-tusup-valnak-hatalmas-vagyonon-osztoznak.htmlAhogy írtunk is róla, a hírek szerint most már biztosan vége Hosszú Katinka és Shane Tusup házasságának. Az úszónő beadta a válókeresetet, edzőjével négy és fél évig voltak házasok. A legfrissebb információk már a vagyonmegosztásról szólnak. TV + Sztárok--Gáspár Bea lesz a Konyhafőnök új évadának egyik zsűritagjahttp://www.life.hu/sztarok/20180216-gaspar-bea-korabbi-nyertes-lesz-a-konyhafonok-uj-evadanak-egyik-zsuritagja.htmlKiderült, A Konyhafőnök következő évadában tehát Fördős Zé mellett Gáspár Bea lesz a másik zsűritag, a harmadik kilétét még nem árulták el. TV + Sztárok--Közleményben tudatták, válnak. Vége Jennifer Aniston és Justin Theroux házasságánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-jennifer-aniston-es-justin-theroux-valnak-kozlemenyt-adtak-ki.htmlMár két évvel ezelőtt is lehetett olvasni arról, hogy Jennifer Aniston és Justin Theroux házassága közel sem a legboldogabb. A pár 2015-ben egy titkos ceremónián kelt egybe, de nagyon hamar jelentkeztek az első problémák: arról lehetett olvasni, hogy Theroux nagyon elfoglalt, Jennifer pedig magányos. A hírek szerint dolgoztak a házasságuk megmentésén, de nem sikerült. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.