Térdműtéte után is ugyanúgy teljesít a színpadon Détár Enikő, habár néha erős gyógyszereket kell szednie. Nemcsak egészségesen, de faiatalon is próbálja magát tartani. Eddig plasztikai műtéte nem volt, de azt mondja: egyáltalán nem ciki, ha valaki ilyet bevállal. 

"Volt, hogy csak úgy tudtam végigcsinálni egy előadást, hogy szteroidokat kaptam. Időnként olyan az életem, mint a versenysport: feltuningolnak az orvosok" - nyilatkozta a Ripostnak Détár Enikő színésznő. Az utóbbi időben ugyanis két térdműtéten is átesett, ami igencsak megterheli szervezetét, a sportról is le kellett mondania. "Olyan kis gyerekes trükkjeim vannak, ha otthon főzök, akkor néha felveszem a lábsúlyzót, a derekamra tekerem, addig is edzek. Ha olyan előadásom van, ahol nem kell végig a színpadon lennem, azt az időt igyekszem arra fordítani, hogy az öltözőben kondizzak kicsit"  - mondta a színésznő, aki az egészséges táplálkozást is szeretné újra a mindennapjai részévé tenni. 

Détár Enikőnek még mindig vannak gondjai a térdévelFotó: Polyák Attila - Origo

A Lokálnak arról is beszélt, hogyan diétázott és nem idétázott korábban. "Kamaszként volt, hogy nagyon elengedtem magam, így nemegyszer drasztikus diétába kellett kezdenem. Nem tagadom: néha brutálisan éheztettem magam. Volt, hogy napi egy kekszet ettem és csak vizet ittam" - árulta el a lapnak Détár Enikő.

Arra is kitért, hogy szépsége megőrzése érdekében sok más színésznőhöz hasonlóan ő is átesett már kisebb nagyobb beavatkozásokon, de az arcához soha nem nyúltak. "Voltak apró dolgok, melyeket az évek során változtattam, de az arcomon például még nem varrtak, és ezt szeretném is megúszni, ha lehet. Merthogy egyáltalán nem biztos, hogy meg tudom vagy meg akarom ezt úszni. A kiváló kozmetikai kezeléseknek köszönhetően ma már ugyan elkerülhető a plasztika, de nincs kizárva, hogy egyszer szükségem lesz rá, és szerintem ezzel nincs semmi probléma, egyáltalán nem ciki a plasztika" - mondta, de azt is hangsúlyozta, hogy itt is fontos a mértéktartás.