Iszak Eszti elárulta, hogyan reagál a közösségi oldalára érkezett negatív kommentekre és mesélt arról is, milyen furcsa kérésekkel keresték már meg.

Iszak Eszti a közösségi médiában is igen népszerű, rengetegen követik a Facebook- és Instagram-oldalát. Az utóbbi években már hozzászokott ahhoz, hogy a dicsérő kommentek mellett kellemetlen hozzászólásokat is kap a trolloktól, és vannak olyan rajongói is, akik a mai napig meglepik extrém kéréseikkel.

Nagyon sok fiatal lány követi az oldalaimat, legtöbbször a sminkemről, az öltözködésemről faggatnak, kíváncsiak, milyen cipőt, ruhát vagy éppen rúzst viselek" – kezdte Eszti, aki idén eséllyel pályázik a GLAMOUR Women of the Year közösségi média sztárja díjra. „Természetesen mindenhol ott vannak azok az emberek is, akiknek soha semmi nem tetszik, de ma már nem foglalkozom velük. Ami viszont, még mindig meglepetést tud okozni, ha valaki valami nagyon fura kéréssel fordul hozzám. Egyszer például az egyik rajongóm azt kérte, hogy fényképezzem le a lábfejem, és küldjem el neki."

Iszak Esztert furcsa kérésekkel bombázzákFotó: Hirling Bálint - Origo

Eszti azt is elmesélte, hogy nagyon jól esik neki, amikor a rajongói életvezetési tanácsokért fordulnak hozzá, hiszen ez azt jelenti, hogy megbíznak benne, példaképként tekintenek rá. De vannak olyan helyzetek, amikor ő is látja, hogy az ő „baráti" jó tanácsai nem lesznek elegendőek, és azt javasolja, hogy forduljon inkább szakemberhez a követője.