Vajna Tímea szerint egy férfinak legyen humorérzéke, legyen intelligens és tisztelettudó

Andy Vajna humorérzék Vajna Tímea intelligencia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már írtünk róla, Vajna Tímea egy fényképpel és egy feliratos pólóval üzenhetett a követőinek: vége. Legalábbis (L)OVER feliratú felsője - amelyen az L-t eltakarja a haja - nem sok jót sejtet. Követői azonnal belekötöttek, mondván, a gazdag férje nélkül mehet párizsit szeletelni a közértbe. 

„A pasi olyan, mint egy jó bor"

Vajna Timi korábban a Life.hu-n megjelenő cikkében írt az ideális férfiról. "Az első dolog, amit megnézek egy pasin, hogy mennyire ápolt, főként a keze. De egy szép, hibátlan lábfejnél nincs is szebb. Igazán szexi még, ha frissen mosott, kellemes illatú a haja és a ruhája. Sok pasi nem használ izzadásgátlót, mert állítólag akkor lehet igazán érezni a férfihormonokat, na, ez szerintem badarság.
Egy jóképű pasi értékéből sokat levon, ha kellemetlen szag veszi körbe, vagy ha rossz a lehelete, és feketék a fogai. A szolidan fehér, rendezett fogsor pedig nagyon beindítja a csajokat. Talán jobban is, mint egy szép izmos popsi" - írta Timi. Az egész cikket itt olvashatjátok el.

(L)OVER

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.