Nagy koncentrációt igényel Andor Éva, a Tények műsorvezetőjének munkája. A tévés azonban nemcsak munkabírására, hanem nőiességére is büszke. Azt mondja, imád nő lenni, és a férfiak is férfinak érezhetik magukat mellette. 

"A stúdióban nagyon sok időt töltök sminkben, ezért örülök, ha lélegezhet a bőröm, így aztán smink nélkül, farmerben és tornacipőben, copfba fogott hajjal ugrok el a közértbe. Imádok nő lenni, ehhez persze igazi férfiak is kellenek" - mesélte a Best magazinnak adott interjújában Andor Éva, a Tények műsorvezetője. Hozzátette: mellette igazán férfinak érezhetik magukat a férfiak. Úgy gondolja, nőiességét édesanyjától örökölte, úgy, ahogyan a maximalizmusát is. 

Andor Éva a Best magazinnak adott interjútForrás: Best magazin

Éva a férfi dolgának tartja, hogy megkérje párja kezét, mint mondta: nem tudná párját noszogatni, hogy eléálljon a nagy kérdéssel. Van azonban olyan dolog, amelyben nem enged. Leszögezte azt is: sok férfinál jobb a munkabírása, négy nyelven beszél és énekel.

Andor Éva imád nő lenniForrás: Best magazin

A Tények közvetítése előtt már délután a stúdióban van, hiszen a felolvasott szövegeket is ők maguk írják. "Iszonyú koncentrálás és fegyelmezettség kell a mi munkánkhoz, mert amikor tragédiákról adunk hírt, nehéz visszafogni az érzelmeinket. Könnyeket nem, legfeljebb megrendelülést engedhetünk meg magunknak" - mondta a híradós.