Plasztikai műtétről és aktfotókról beszélt Rába Tímea

Forrás: Facebook/Rába Tímea -
plasztikai műtét aktfotó meztelen sztáranyuka vallomás Rába Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rába Tímea elárulta, soha nem volt plasztikai műtétje és 40 éves kor után már biztosan nem vetkőzne le egy férfi magazinnak sem.

Az egykori szépségkirálynő Rába Tímea volt a vendége a SportVerdaLady legutóbbi részében, írja a Blikk. Az immár háromgyermekes édesanya az autóban ülve elárulta, soha nem voltak plasztikai műtétjei, ugyanakkor egyáltalán nem ítéli el azokat, akik bevállalták, mint mondja, ha eljön az ideje és úgy érzi, akkor ő is megteszi.

Rába Tímea ma már nem vetkőzne le Forrás: Facebook/Rába Tímea

Tordai István ezután arról faggatta, újra levetkőzne-e egy férfimagazin kedvéért.

Azt gondolom, hogy 40 fölött már nem lenne túl szerencsés vagy legalábbis én már nem érezném jól magam ebben a szerepben. De nem is bántam meg, a gyerekeim is látták az újságot. Annak idején, amikor ez volt, megbeszéltük velük, hogy elmegyek egy olyan újságba, ahol művészi aktfotók készülnek rólam." – mesélte Rába Tímea, majd kifejtette, soha nem értette azokat a kommentelőket, akik elítélték amiatt, hogy levetkőzött ország-világ előtt. „A szépségverseny után azt mondta egy pap, hogy valaki ruha nélkül is lehet erkölcsös és ruhában is lehet erkölcstelen. Azt gondolom, hogy az embereknek, mielőtt véleményeket formálnak másokról, egy kicsit végig kellene gondolniuk a saját életüket és mindenkinek azzal kellene foglalkoznia, hogy ő hol tart a saját életében. Bár nyilván aki közszereplő és kiteszi magát annak, vállalnia kellene ezt is. De én irtózom ettől a gonoszságtól, én nem is értem, hogy az emberekbe hogy fér ennyi gonoszság, rosszindulat."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.