A sztárok életében elképesztően nagy a kísértés, és kevesen vannak, akik ellen tudnak állni a csábításnak. Nem számít, hogy házas, kapcsolatban élő vagy egyedülálló az illető, nagyon sokszor ismétlődik ugyanaz a minta: hatalmas láng egy-két estére egy csinos nő iránt, 9 hónap múlva pedig megszületik a közös gyermekük. Csak a sztárapuka nem egészen így tervezte, ilyenkor pedig mindent megtesz azért, hogy mocskos éjszakájának bizonyítéka eltűnjön az életéből: többnyire sok millió dollárral csitítja el az anyukát.

Cristiano Ronaldo

A sztárfocista első gyermeke állítólag egy egyéjszakás kalandból született, amit természetesen nem tervezett be a focista. Cristiano egy DNS-teszt után leszögezte, hogy minden felelősséget vállal a babért, ám a nőt nem akarja az életükbe. Állítólag az anya egyébként sem akart reflektorfénybe kerülni, így kényelmes volt mindenkinek. A sztárfocista a hírek szerint 10 millió dollárt fizetett gyermeke anyjának, hogy maradjon távol tőlük, habár olyan pletykák is keringtek, miszerint már az első gyermek is tervezett volt, és béranya hordta ki.

Cristiano Ronaldo és kisfia, Cristiano Ronaldo JuniorForrás: Instagram/cristianoPaul Walker

Paul Walker és Meadow WalkerForrás: Meadow Walker / Instagram

A néhai színész bizonyos értelemben kilóg a sorból, ugyanis ő együtt járt gyermeke édesanyjával, de a baba születése után nem sokkal megromlott a viszonyuk. Meadow Rain Walker sokáig az édesanyjával élt, de annak alkoholproblémái miatt később Paul Walkerhez került. Akkoriban a színész már Jasmine Pilchard Gosnell-el randizgatott, és azért fizetett gyermeke anyjának, hogy tartsa magát távol a barátnőjétől.

Arnold Schwarzenegger

Arnold SchwarzeneggerForrás: Shutterstock

Az egész világot sokkolta, amikor kiderült, hogy Arnold Schwarzeneggernek van egy eltitkolt gyermeke. Bár nagy erőfeszítéseket tett azért, hogy a titka soha nem derüljön ki, az ilyen dolgokat nem lehet egy életen keresztül rejtegetni. A színész házvezetőnőjükkel lépett félre, a viszonyból pedig gyermek is született, akinek Schwarzenegger rendszeresen utalt pénzt.

Eddie Murphy

Eddie Murphynek  Melanie Brown-tól született gyermekeForrás: AFP

A színésznek az egykori Spice Girltől, Mel B-től született gyermeke, de kezdetben egyáltalán nem akarta felvállalni a sokgyermekes apa, hogy újabb csemetével bővült a családja. Hiába, a DNS-teszt nem hazudik: egyértelműen bebizonyosodott, hogy Eddie a gyermek apja, ezután következett az óriási jogi csatározás. Eddie Murphynek végül engednie kellett, és azért, hogy Mel B eltűnjön az életéből inkább vállalta 11 millió dollár kifizetését, és olykor még a gyermekével is hajlandó találkozni.

Jamie Foxx

Jamie FoxxForrás: AFP/2017 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

A színész is mestere a rejtegetésnek, de örökké ő sem tudta titokban tartani, hogy ki is Annalise nevű gyermekének anyja, pedig ő mindent megtett azért, hogy ne derüljön ki a titka. 2017-ben derült ki, hogy egy Kristin Grannis nevű nő Jamie gyermekének anyja, aki a gyerek születése óta a színész által havonta folyósított nagy összegből tartja fent magát. Jamie azért is hajlandó sokat fizetni a nőnek, mert ő évek óta Katie Holmes színésznővel él boldog párkapcsolatban, és nem akarja, hogy bárki bekavarjon.