Szabó Eszter a szívén viseli a segítségre szorulók helyzetét, és nemcsak az emberekét, hanem az állatokét is. Ezért most kihívó képekkel kampányol, hogy felhívja a figyelmet a keverék kutyák örökbefogadására. 

Szabó Esztert a Megasztárból ismerhettük meg, ugyan akkor még a védjegyének számító kalapja nélkül nem lehetett látni. Mostanra alaposan megváltozott, de egy dolog maradt: akkor is és azóta is a szívén viseli azoknak a sorsát, kaik segítségre szorulnak mindegy, hogy emberről vagy állatról van szó. Legutóbbi posztjával ezúttal a keverék kutyákat helyzetére szeretné felhívni a figyelmet, és ezért még arra is hajlandó volt, hogy csupasz mellekkel fényképezkedjen. 

Csupasz melleivel hívja fel a figyelmet Szabó Eszter a keverék kutyákraForrás: Instagram/Szabó Eszter

"Mivel az ilyen képek mindig sokszor annyi figyelmet kapnak, mint a nem ilyenek, ezért itt szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy mennyire menő dolog keverék kutyát örökbe fogadni" - kezdte Eszter, majd kifejtette, miért is érdemes a nem fajtatiszta blökiket is magunkhoz venni. "A keverékek sokszor egészségesebbek, képezhetőbbek és hosszabb életűek, mivel mentesek a beltenyésztés ártalmaitól. Ez nem azt jelenti, hogy a fajtatiszta állatokkal bármi baj lenne, de azt mindenképpen, hogy ha keverék kutyát szeretnél, akkor egyszerűbb a dolgod, mint gondolnád" - folytatta Eszter az indoklást Instagram-oldalán. 

Szabó Eszter (@esztii.szabo) által megosztott bejegyzés,