Őrült támadt Jaime King autójára: az ablakot is bezúzta

vandalizmus színésznő Jaime King Beverly Hills vandálok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes élményben volt része Jaime King színésznőnek Beverly Hillsben: egy vadidegen felugrott az autójára és egy palackkal betörte annak ablakát.

Jaime King épp kiszállt az autóból Beverly Hillsben, amikor egy vandál hirtelen felugrott a motorháztetőre és bezúzta az ablakot. A színésznőt szinte sokkolta az eset, annál is inkább, mert a barátja és a 4 éves kisfia a kocsiban ült. A barátja gyorsan kiugrott az autóból, hogy elkapja a támadót, de csak egy sörösdobozt tudott utána hajítani, elkapni nem tudta.

Jaime Kinget sokkolták a történtek Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Apex / Mega

A színésznő rettentően megrémült, a róla készült paparazzi fotókon jól látszik, hogy arcán csorognak a könnyei.

A 47 éves tettest, aki állítólag több járókelőt is megütött, végül elkapták a rendőrök - számolt be róla a TMZ.

Frissítés

Megkereste a Life.hu szerkesztőségét az eset egyik érintettje, aki a kisfiúval épp az autóban ült a támadáskor. Elmondása szerint a támadó be akarta szakítani a jármű tetejét, hogy aztán bántsa a bent ülőket. Ekkor a hölgy kiszállt, hogy elterelje a figyelmét és megóvja a kisfiút, de a támadó egy üveggel megdobta, amitől komoly sérüléseket szenvedett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.