Pippa Middleton apósa, David Matthews két nőt is megerőszakolhatott

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/PA Images/Arthur Edwards/The Sun -
David Matthews Pippa Middleton Párizs nemi erőszak rendőrség erőszak nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemi erőszakkal vádolták meg Pippa Middleton apósát, David Matthews-t a napokban. Most azonban még egy áldozat jelenetkezett, aki azt állítja, az 1980-as években találkozott a multimilliomossal, aki erőszakos volt vele. 

A multimilliomos David Matthews-t azzal vádolják, hogy az 1990-es években merőszakolt egy akkor még csak 15 éves lányt, most pedig egy újabb áldozat jelentkezett, akivel az 1980-as években kerülhetett kapcsolatba. A férfi nem mellesleg Pippa Middletonnak, Katalin hercegné testvérének az apósa.

David Matthews tagadja a vádakat Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/PA Images/Arthur Edwards/The Sun

Ahogyan mi is megírtuk, David Matthews az 1990-es évek végén követhetette el azt a nemi erőszakot, amelyért nemrégiben Párizsban letartóztatták, ám nem 48 órával később szabadon engedték. Ennek ellenére a nyomozás még tart.

A Dailymail cikke szerint most pedig a South Yorkshire-i rendőrség nyomoz még egy erőszak ügyében, amelyet a férfi az 1980-as években követhetett el. Dave Matthews tagadja a vádakat, a családja szerint pedig mindössze le akarják járatni őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.