Berki Krisztián meglepő „bejelentést" tett Facebook-oldalán: közölte, hogy négy év múlva már rá is lehet szavazni. Vajon tényleg komolyan gondolta? Még az is megeshet!

Berki Krisztián a szavazásról hazafelé tartva közölte Facebook-oldalán rajongóival, hogy négy év múlva bővülhet a választási lehetőségek listája, méghozzá vele. Egy fotó kíséretében tette közzé a bejelentést, melyen Mazsival és Natival látható a kocsiban. Nyugodjatok meg, 4 év múlva rám is szavazhattok" – írta Krisztián, a Blikk pedig megkérdezte tőle, hogyan is kell ezt pontosan érteni.

Berki Krisztián politikusnak áll?Forrás: Facebook/Berki Krisztián

A celeb nem akart részletesen beszélni a dologról, de egyáltalán nem tagadta, hogy komolyan gondolja. „A hét vége felé a közösségi oldalaimon megírom a dologgal kapcsolatos részleteket" – mondta Krisztián. Nem ez az első eset, hogy a műsorvezető a politikai pályáról beszél, évekkel ezelőtt már leszögezte, hogy szeretné ott is megmérettetni magát. „Jövőbeli terveim között szerepel, hogy megméretem magam a politikai pályán, hosszú távon ezzel szeretnék foglalkozni. Alkalmas vagyok vezetői pozíció betöltésére, de csak a megfelelő csapattal" - mondta évekkel ezelőtt Berki. Egy politológus szerint azonban nem komoly a dolog, ha azonban mégis, már 2019-ben is kipróbálhatja magát az EP-választásokon. "Amennyiben nem vicc a dolog, akár elképzelhető, hogy sikeres lesz. Mégpedig azért, mert a politikában csak az ismert jelöltek lehetnek népszerűek. Az Európai Parlament tagjainak választása a következő év májusában jó antré lehet, főleg, ha kapna egy-két százalékot. Úgy látom, az ellenzék is ezt a stratégiát folytatja majd nagy valószínűséggel" - árulta el Kiszelly Zoltán politológus.