Interaktív programokkal várja a Fővárosi Állat- és Növénykert az érdeklődőket a hétvégén a Föld Fesztivál alkalmából. Nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek és a tudományok iránt érdeklődők is megtalálhatják a nekik tetsző programokat. 

A Föld Fesztivált csütörtöktől vasárnapig tartják a Fővárosi Állat- és Növénykertben, ahol az állandó az olyan állandó programok mellet mint az Állati találkozások, olyan tematikus interaktív eseményeken vehetünk részt mint a talajszelvény készítés vagy a sziklamászás.

Bizony: az állatkert Nagysziklájának oldalán ereszkedhetnek majd le a vállalkozó szelleműek, de akik a kissé nyugodtabb programokat kedvelik, termésekből varázsolhatnak gyönyörű dolgokat Póka Mária kézművesmester segítségével. 

Ne légy lajhár, mozdulj ki a hétvégén!Forrás: Sam Trull

A kutyák szerelmesi a Főkapu téren találkozhatnak 9 Hungarikum minősítési kutyafajtával, de lesz interatkív talajtani kísérletek. A Dunavirág Vízibuszt pedig kezdő vízbiológusoknak ajánlják, ahol mikroszkóp alatt vizsgálhatják meg a vízi élővilág állatait a Japánkertben.

A részletes programokról a Fővárosi Állat- és Növénykert honlapján szerezhetnek információt ide kattintva