Föld Fesztivált tartanak a hétvégén a Fővárosi Állat- és Növénykertben

Forrás: Sam Trull -
család Föld Fesztivál program Fővárosi Állat- és Növénykert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Interaktív programokkal várja a Fővárosi Állat- és Növénykert az érdeklődőket a hétvégén a Föld Fesztivál alkalmából. Nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek és a tudományok iránt érdeklődők is megtalálhatják a nekik tetsző programokat. 

A Föld Fesztivált csütörtöktől vasárnapig tartják a Fővárosi Állat- és Növénykertben, ahol az állandó az olyan állandó programok mellet mint az Állati találkozások, olyan tematikus interaktív eseményeken vehetünk részt mint a talajszelvény készítés vagy a sziklamászás.

Bizony: az állatkert Nagysziklájának oldalán ereszkedhetnek majd le a vállalkozó szelleműek, de akik a kissé nyugodtabb programokat kedvelik, termésekből varázsolhatnak gyönyörű dolgokat Póka Mária kézművesmester segítségével.

Ne légy lajhár, mozdulj ki a hétvégén! Forrás: Sam Trull

A kutyák szerelmesi a Főkapu téren találkozhatnak 9 Hungarikum minősítési kutyafajtával, de lesz interatkív talajtani kísérletek. A Dunavirág Vízibuszt pedig kezdő vízbiológusoknak ajánlják, ahol mikroszkóp alatt vizsgálhatják meg a vízi élővilág állatait a Japánkertben.

A részletes programokról a Fővárosi Állat- és Növénykert honlapján szerezhetnek információt ide kattintva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.