Gesztesi Károlynak új munkája van: egy színitanodában tanít

Forrás: Viasat3/Labancz Viktória -
színész Gesztesi Károly tanár munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gesztesi Károly új dologban próbálja ki magát, a színész tanárnak állt. Persze így is a szakmában maradt, hiszen egy színitanodában oktat.

Gesztesi Károly új dologra vállalkozott, és még maga is meglepődött, mennyire élvezi. A színészt felkérték, hogy egy színitanodában adja át tudását a fiataloknak, ő pedig elvállalta.

Gesztesi Károly tanárnak állt Forrás: Viasat3/Labancz Viktória

Én magam már rengeteget tapasztaltam, sok minden rakódott rám, ezért is gondolom okos döntésnek, hogy elvállaltam a tanítást.

Blikknek

Júniusban kezdjük forgatni a TV2 új sorozatát, amely egyben egy show-műsor is lesz. Nagyon várom már!

Nagyon sok műsorral készülünk az elkövetkező hónapokban, ezekben számos sztár feltűnik majd. A részletekről azonban korai lenne beszélni"

Több tíz milliót keres Berki Krisztián és Ambrus Attila a Rosszfiúk Ázsiában című könyvükkelhttp://www.life.hu/sztarok/20180504-tobb-tiz-milliot-keres-berki-krisztian-es-ambrus-attila-a-konyvukkel.htmlBerki Krisztián és Ambrus Attila közösen vágtak bele a TV2 sikerprodukciójába, az Ázsia Expresszbe, amit végül meg is nyertek. A nem mindennapi páros a kalandról egy könyvet is írt, amivel már most óriási összegeket kerestek. TV + SztárokOrigoBeszóltak Görög Zitának, amiért egy focistát szeret: a műsorvezető is megszólalthttp://www.life.hu/sztarok/20180504-beszoltak-gorog-zitanak-amiert-egy-focistat-szeret-a-musorvezeto-is-megszolalt.htmlGörög Zita hosszú idő után újra boldog: focista szerelmével kisbabát várnak. Egy kommentelő azonban nem nézte jó szemmel új párját...TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoDonatella szerint rendben vannak anyja, Kiszel Tünde aktfotóihttp://www.life.hu/sztarok/20180503-donatella-szerint-rendben-vannak-anyja-kiszel-tunde-aktfotoi.htmlBüszke édesanyjára aktfotói miatt Hunyadi Donatella, Kiszel Tünde lánya. Azt mondja: bár nem szeretne a nyomdokaiba lépni, nincs benne semmi szégyellnivaló. TV + SztárokOrigoSzandi családjában tengerimalacok születtek, mint mondta: nagymama lett: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180503-szandi-csaladjaban-tengerimalacok-szulettek-mint-mondta-nagymama-lett.htmlHivatalos Facebook-oldalán jelentette be Szandi: nagymama lett. A feltöltött videóból kiderül, hogy tengerimalacának születtek kicsinyei. TV + SztárokOrigoKözleményt adott ki a Katona József Színház Kulka János visszavonulásával kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180503-kozlemenyt-adott-ki-a-katona-jozsef-szinhaz-kulka-janos-visszavonulasaval-kapcsolatban.htmlMa reggel derült ki, hogy Kulka János visszavonul a színészettől, mert még mindig nem tud tökéletesen beszélni, és a színpadi szövegeket megtanulni. A Katona József színház közleményt adott ki a hírrel kapcsolatban.TV + SztárokOrigoEgy médium számolt be Michael Jackson utolsó perceiről testvérének, La Toyánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180503-egy-medium-szamolt-be-michael-jackson-utolso-perceirol-testverenek-la-toyanak.htmlTyler Henry médium La Toya Jacksonnak beszélt arról, milyenek lehettek Michael Jackson utolsó pillanatai. Azt mondta: a pop királyát magára hagyták, és nem volt mellette az, akinek kellett volna. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.