Gesztesi Károly új dologban próbálja ki magát, a színész tanárnak állt. Persze így is a szakmában maradt, hiszen egy színitanodában oktat.

Gesztesi Károly új dologra vállalkozott, és még maga is meglepődött, mennyire élvezi. A színészt felkérték, hogy egy színitanodában adja át tudását a fiataloknak, ő pedig elvállalta. 

Gesztesi Károly tanárnak álltForrás: Viasat3/Labancz Viktória

"Fontosnak tartom, hogy egy színész ne csak a színészi szakmára támaszkodjon, hiszen bármikor kaphat egy kedvezőtlen szerepet, amelyet nem vállalna el, de kénytelen. Egy művész sokszor kiszolgáltatottja a szakmának. Mindig kell egy B terv! Én magam már rengeteget tapasztaltam, sok minden rakódott rám, ezért is gondolom okos döntésnek, hogy elvállaltam a tanítást. Magam sem gondoltam volna, hogy ennyire élvezem majd a fiatalokkal való közös munkát, jólesik, hogy szeretettel és kíváncsisággal fogadtak" - árulta el a Blikknek Gesztesi, aki azért a színészetről sem mondott le. 

Júniusban kezdjük forgatni a TV2 új sorozatát, amely egyben egy show-műsor is lesz. Nagyon várom már! Ezt követően pedig elkezdünk forgatni egy internetes szériát, amelyben főszerep vár rám. Nagyon szeretem a színházat, ha a forgatások lezajlottak, ősszel új szerep vár rám" - mondta a színész. A lap felkereste a TV2-t is, hogy megtudják, milyen új sorozatra számíthatunk. "Nagyon sok műsorral készülünk az elkövetkező hónapokban, ezekben számos sztár feltűnik majd. A részletekről azonban korai lenne beszélni" - közölték.