Kedden még fellépése volt, ma pedig már nem énekel a Fiesta együttesben Szandi nővére, Pintácsi Viki.

A hírt az együttes alapítója, Knapik Tamás meg is erősítette, a Facebookon tisztázta a helyzetet: az együttműködés csak ideiglenes volt. Régi énekesnőjében, Kocsis Renátában csalódott ugyan, most mégis visszavette Viki helyére.

Szani és nővére, Pintácsi VikiForrás: FEM3

"A félreértések elkerülése érdekében - szeretném tudatni veletek, hogy Viki Pintácsival ,,feat,, - elésünk nem jelentette, hogy Viki az énekesnő a Fiestában. Egy új dalt készítettünk közösen, valamint, néhány régit is elénekelt Viki a fellépéseken. Remek kirándulás volt Vikivel együtt dolgozni, és - bár ki tudja mit hoz a holnap -, nem tervezzük a folytatást. Vikit saját műsorával láthatjátok ezután" - írta a zenész a köüzösségi oldalán.

A Fiesta együttes: Knapik Tamás és Kocsis RenátaForrás: facebook.com/tamas.knapik


Egy későbbi posztban Knapik kitért arra is, hogy miért ragaszkodik a korábbi énekesnőhöz, Renátához, és az egész helyzetet megmagyarázta:
"Valós, hogy volt idő, amikor úgy látszott nem tudunk együttműködni a Renivel , de hála az égnek, nem minden hiba halálos bűn. A nézeteltéréseket meg lehet beszélni, és a megbocsátható dolgokat, minden fél részéről -nem csak meg lehet, meg is kell bocsátani.
Vikinek, sajnos nem tudok olyan dalt írni, amivel sikereket arathat. Megpróbáltam. Nem tudok. Hit, és szív nélkül , pedig nem érdemes zenélni. Én azt sem tudok.
Renivel a helyzet más. Ott működik a kémia.
Az pedig, hogy Viki kikerült a Fiestából tárgyi tévedés. Összeáltunk (Fiesta feat. Pintácsi Viki) mint manapság sok előadó, hogy közös produkciót hozzanak létre. Ez általában egy dal erejéig történik. Mint ez esetben is."