Gundel Takács Gábor vetélkedő Viasat3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gundel Takács Gábor új csatornán, teljesen új műsorral jelentkezik: a tévést ezúttal a Viasat3-on figyelhetik a nézők.

Gundel Takács Gábor ugyan kommentátorként is szép karriert futott be, igazán a kvízműsorokkal forrt egybe a neve. Nem csoda hát, hogy ismét egy vetéledő vezetésére kérték fel a tévést, ám ezúttal nem a TV2-n lesz látható. Új csatornán, teljesen új műsorral jelentkezik Gundel Takács Gábor.

Gundel Takács Gábor a Viasat3-hoz igazolt Fotó: Koncz Márton

A műsorvezető a Viasat3 egyik új kvízműsorát fogja vezetni, mely a világszerte népszerű Who's Asking? formátuma alapján készült. A tudásalapú vetélkedőbe barátok, párok, vagy munkatársak jelentkezését várják, a kérdéseket pedig bárki felteheti, az egész ország kérdezhet. A tét pedig 10 millió forint.

Palya Bea megszólalt a válásáról: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-palya-bea-megszolalt-a-valasarol-video.htmlPalya Bea nyolc hónapja nem adott interjút, de Tatár Csillával kivételt tett: válásáról és új albumáról beszélt, melyek szorosan kapcsolódnak egymáshoz. TV + Sztárok--Csősz Boglárka luxusfeleség az első ember akar lenni a Marsonhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-csosz-boglarka-luxusfeleseg-az-elso-ember-akar-lenni-a-marson.htmlA Feleségek luxuskivitelben előző adásában a feleségek egy része Dél-Afrikába utazott, ahol Csősz Boglárka meglepő terveiről mesélt. Elmondta: imádja a levegőt és a repülést, szeretne az első ember lenni a Marson. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoHosszú Katinka júniusban újra a versenyezhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-hosszu-katinka-juniusban-ujra-a-versenyez.htmlAz év eleji kihagyás után júniusban újra rajtkőre áll Hosszú Katinka. Azt mondja, rájött, mennyire fontos számára az úszás, és bár nincs már sok ideje úszóként, ezt szeretné kiélvezni. TV + Sztárok--Édesanyja megszólalt a Meghan Markle-t érő rasszista támadásokrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-edesanyja-megszolalt-a-meghan-marklet-ero-rasszista-tamadasokrol.htmlMeghan Markle édesanyja lánya problémáit osztotta meg Oprah-val. Bennfentesek szerint a beszélgetés középpontjában a rasszista támadások álltak. TV + Sztárok--Várkonyi Andrea színésznő küzdelméről vallott kollégájahttp://www.life.hu/sztarok/20180508-varkonyi-andrea-szineszno-kuzdelmerol-vallott-kollegaja.htmlHosszan tartó betegség után távozott az élők sorából Várkonyi András, vagyis a Barátok közt Vili bácsijának lánya. Utolsó hónapjairól és küzdelméről kollégája vallott. TV + SztárokOrigoGömbölyödő pocakkal pózolt DJ Seherezádé: rajongói azt hitték, kisbabát várhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-gombolyodo-pocakkal-pozolt-dj-seherezade-rajongoi-azt-hittek-kisbabat-var.htmlRengeteg rajongója gratulált DJ Seherezádénak a babához azután, hogy a lemezlovas feltöltött egy pocakos fotót. De vajon tényleg érkezik a trónörökös? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.