Édesanyja megszólalt a Meghan Markle-t érő rasszista támadásokról

Oprah Winfrey Meghan Markle rasszizmus anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle édesanyja lánya problémáit osztotta meg Oprah-val. Bennfentesek szerint a beszélgetés középpontjában a rasszista támadások álltak. 

Meghan Markle édesanyja, Doria Ragland kész kitálalni lánya problémáiról méghozzá Oprah-nak. A múlt héten az ikonikus tévés és Doria hat órát töltöttek együtt, ez idő alatt máris sok mindent elárult Meghan édesanyja, de főleg azokról a rasszista támadásokról beszélt, melyek azóta érik Meghant, mióta együtt van Harry herceggel.

Meghan Markle-t rengeteg rasszista támadás éri Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson

A források szerint ez a téma nemcsak Meghant, de édesanyját és Oprah-t is érinti, hiszen mindnyájan ki voltak téve a rasszizmusnak, azonban

a leendő hercegnét sokkal többször támadják mióta Harryvel van.

A Meghan felé irányuló gyűlölet már az eljegyzés előtt is megmutatkozott, ráadásul

nem csak a civilek fejezték ki nemtetszésüket, de a királyi család tagjai is.

A rasszista beszólásairól híres Mihály hercegné decemberben, II. Erzsébet karácsonyi ebédjén viselt beszédes kitűzőt: egy szerecsent, vagyis egy fekete bőrű férfit. Nem véletlenül esett erre az ékszerre a cseh származású hercegné választása: ezen az ebéden mutatta be Meghant Harry herceg a családnak. Ezen kívül azonban még bőven érik kívülről is támadások Harry herceg menyasszonyát, melyeket az egész család elítél.

A Meghan édesanyjával készült kitárulkozó interjú azonban még nem biztos, hogy kikerülhet, hiszen előbb a királyi családnak engedélyeznie kell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.